reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Deník sexuálních obětí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.4.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.4.2012
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.12.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2007
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.12.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2014
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2009
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.12.2007
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2004
JARIN11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.12.2008
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.1.2014
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.1.2010
pan.bk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2007
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2013
ambra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2007
johnnyx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66733minih66733Paul (2011) 
Paul n
minih40075minih40075Evropský gigolo (2005) 
Deuce Bigalow: European Gigolo n
minih98204minih98204Mládeži nepřístupno (2013) [2k digital] 
Movie 43 n
minih65080minih65080Moskytiéra (2010) 
La mosquitera n
minih48402minih48402Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 
The Curious Case of Benjamin Button n
minih35384minih35384Slzy slunce (2003) 
Tears of the Sun n
minih2427minih2427A co když je to láska? (1994) [TV film] 
This Can't Be Love n
minih14643minih14643Objekt krásy (1990) 
The Object of Beauty n
minih79998minih79998Pí a jeho život (2012) [DCP] 
Life of Pi n
minih108803minih108803Pole v Anglii (2013) 
A Field in England n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
5   - pataamat
2   - mat.ilda
3   - olgab
7   - rosta12
5   - extremek.c
8   - miroslav22
10 - Gremmie
6   - KURUAZIE
2   - iris
10 - Kloby
6   - Myšák
7   - JARIN11
3   - Moutain
2   - kejtl
8   - pan.bk
10 - Rico0041
8   - ambra
9   - johnnyx
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602784
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129674

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.12/1.09