ohodnotit

Démon

Demonoid, Messenger of the Death

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
80 minut

Celkové hodnocení filmu Démon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.4% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.4.2009
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.9.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2010
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.6.2014
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23710minih23710Zbožňuju trable (1994) 
I Love Trouble n
minih14651minih14651Oblečen na zabíjení (1980) 
Dressed to Kill n
minih47912minih47912Oko dravce (2008) 
Eagle Eye n
minih39314minih39314Vánoční skřítek (2003) 
Elf n
minih31909minih31909Alonzanfán (1974) 
Allonsanfàn n
minih21400minih21400Tři muži a nemluvně (1987) 
Three Men and a Baby n
minih46968minih46968Twilight sága: Stmívání (2008) 
Twilight n
minih40724minih40724Dům u jezera (2006) 
The Lake House n
minih9769minih9769Jsem děvče s čertem v těle (1933) 
Jsem děvče s čertem v těle n
minih42388minih42388K-9. Soukromý detektiv (2002) 
K-9: P.I. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.4 % (9)
4   - pataamat
2   - Chrustyn
4   - catamount
6   - MaKy92z
6   - ASPHALT
7   - oulisna
5   - JANAKA
10 - Nik
5   - banik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166309
Osobností: 660992
Fotografií: 645682
Plakátů: 310814
Obsahů a biografií: 152952

Poslední komentáře

Prohnilí (1984)

Prohnilí
Opravdu výborná krimi   komedie, která podle mě   patří k vrcholům práce   režiséra Zidiho. Dobře   vystavěný příběh skvěle   prezentují pánove více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Rozhodnutí (1993) [TV epizoda]

Rozhodnutí
Benedikta přizná Heleně,   že stále miluje Josého, s   Jakubem to chtěla jen   přehlušit. V garáži   Josému vyzná lásku a vyzve   ho, aby si více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Odmítnutí (1993) [TV epizoda]

Odmítnutí
Kluci marně čekají na   Kristiána, opět nedorazil na   zkoušku. Jediný, komu to   vyhovuje je José, místo   hraní se může věnovat   Adéle. Lola více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Vymítač ďábla (1973)

Vymítač ďábla
Vím, že řada lidí   považuje tento film za   mimořádnou ba kultovní   záležitost ale na mě až   tolik nezapůsobil. Je to po   technické stránce více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Velký blondýn s černou botou (19...

Velký blondýn s černou botou
Pro mnoho lidí je Velký   blondýn kultovním filmem,   pro mě je spíše průměrnou   podívanou s absurdními   situacemi a skeči, které mě   zas až více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.101/0.086