ohodnotit

Déjá vu

Deja vu

Další název:
Дежа вю,
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
14.6.1991
„Gangsterská komedie o tom, že v Oděse nemá šanci ani americký zabiják.“

Celkové hodnocení filmu Déjá vu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.4.2009
Snape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.5.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2013
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2011
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39732minih39732Scooby Doo a Lochnesská příšera (2004) 
Scooby-Doo and the Loch Ness Monster n
minih63529minih63529Monamour (2005) 
Monamour n
minih26375minih26375Listopad (1935) 
Listopad n
minih49767minih49767Fredy a Zlatovláska (2008) [TV film] 
Fredy a Zlatovláska n
minih47419minih47419Začalo to karafiátem (1981) [TV inscenace] 
Začalo to karafiátem n
minih3721minih3721Beethoven 2 (1993) 
Beethoven's 2nd n
minih96337minih96337V domě (2012) 
Dans la maison n
minih29850minih29850Včelí královna (1962) 
L'ape regina n
minih48306minih48306Kolébka lží (2006) [TV film] 
Cradle of Lies n
minih23297minih23297Winchester 73 (1950) 
Winchester '73 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (6)
9   - curil
5   - pataamat
9   - Snape
8   - Johnny1
8   - JoeLimo
6   - Gucia

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

113 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

113 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:25

117 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:25

52 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166361
Osobností: 661029
Fotografií: 646489
Plakátů: 311160
Obsahů a biografií: 153043

Poslední komentáře

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Kolotoč (2006)

Kolotoč
Plochá banální historka v   podání herců, kteří jsou   na úrovni ne moc zdatných   ochotníků. Bohužel pro mě   nepatřím k fanouškům ani   M. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Já jsem Stěna smrti (1978)

Já jsem Stěna smrti
„Cesty Páně jsou   nevyzpytatelné" praví Písmo   Svaté a že na tom něco bude   se přiklání i mnozí   nevěřící. Osudy jsou   různé a určitě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.26/0.247