reklama
 
ohodnotit

Déjá vu

Deja vu

Další název:
Дежа вю,
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
14.6.1991
„Gangsterská komedie o tom, že v Oděse nemá šanci ani americký zabiják.“

Celkové hodnocení filmu Déjá vu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.4.2009
Snape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.5.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2013
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2011
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50868minih50868Cesta do středu země (2008) [TV film] 
Journey to the Center of the Earth n
minih43748minih43748Králové ro(c)ku (2006) 
Tenacious D in the Pick of Destiny n
minih14418minih14418Noční hra (1989) 
Night Game n
minih121965minih121965Svatební koordinátorky (2011) 
Knots n
minih101798minih101798A Fêmea do Mar (1981) 
A Fêmea do Mar n
minih80759minih80759Safe (2012) 
Safe n
minih61857minih61857Podivní (2010) 
The Crazies n
minih12046minih12046Mário a kouzelník (1994) 
Mario und der Zauberer n
minih27319minih2731920 000 mil pod mořem (1997) 
20 000 Leagues Under the Sea n
minih27979minih27979David a Sandy (1987) 
Dawid i Sandy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (6)
9   - curil
5   - pataamat
9   - Snape
8   - Johnny1
8   - JoeLimo
6   - Gucia

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Majestátní Alpy

08:30 - 09:25

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Případy pro Lauru (2014) [TV s...

08:55 - 09:50

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:35 - 09:15

35 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139044

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.263/0.223