reklama
 
ohodnotit

Darebák

Mischief

Rok:
1985
Délka:
95 minut
„Rozverná teenagerská komedie, odehrávající se v 50. letech v Ohio, s populárními písněmi tohoto období.“

Celkové hodnocení filmu Darebák

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.1% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.9.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2010
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2016
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.1.2011
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2012
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.5.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2011
KKralik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.1.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.6.2011
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2014
Hombretino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2011
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2011
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2008
Marign
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2011
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
kontext
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2012
akdov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8992minih8992Chobotnice (1977) 
n
minih143786minih143786Generálka (2013) 
Hey Diddly Dee n
minih67993minih67993Vánoce bez Santy (2006) [TV film] 
The Year Without a Santa Claus n
minih117135minih117135Hvězdy nám nepřály (2014) 
The Fault in Our Stars n
minih127000minih127000Příběh Gabby Douglasové (2014) [TV film] 
The Gabby Douglas Story n
minih42522minih42522Muž se srdcem kovboje (2003) [TV film] 
Monte Walsh n
minih63511minih63511Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (1994) [TV film] 
Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále n
minih147550minih147550Psí poslání (2017) 
A Dog's Purpose n
minih96280minih96280Pes baskervillský (1978) 
The Hound of the Baskervilles n
minih36275minih36275O zakleté princezně (1979) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.1 %
5   - curil
6   - Kuvik
8   - Langley
9   - RM
8   - Out-Of-Way
7   - ras84
10 - oulisna
5   - KKralik77
6   - rosta12
10 - miroslav22
8   - wrangler
9   - Hombretino
7   - PERNIKAR
6   - Tominko
9   - Marign
8   - ortos1
8   - kontext
8   - akdov

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Kardinál Josef Beran

17:15 - 18:15

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149218
Osobností: 630255
Fotografií: 569286
Plakátů: 270318
Obsahů a biografií: 137144

Poslední komentáře

Usmívej se, lásko má (1995) [TV ...

Usmívej se, lásko má
Podařený televizní film   režiséra Jaroslava Dudka a   scénáristy Františka   Pavlíčka na motivy povídky   Vladislava Vančury navodí   laskavou více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Marečku, podejte mi pero! (1976)

Marečku, podejte mi pero!
Lehká agitka českému   průmyslu, ale dá se to   překousnout. Hlavně tu je   spousta hlášek, které již   zlidověly.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 8 / 10

Trabantem Jižní Amerikou (2014) ...

Trabantem Jižní Amerikou
Od té doby, co má Pribáň   patent na rozum, tak mi tím i   jeho zážitky silně   znechutil. Asi by bylo dobré   ke všemu se "demokraticky"   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Godless (2017) [TV minisérie]

Godless
Počátek je fajn. Pokud   někomu nevadí, že místy   pokulhává střih a sem tam   se zapomnělo na hlídání   detailů a že někdy je to   poněkud více >

Autor: naineko | Hodnocení: 5 / 10

Štiky (2018) [TV pořad]

Další

Štiky
zcela zbytečná reality   show... Tentokrát nám   ukazuje v celé její   "kráse", rodinu Štikových i   s jejími odnožemi.
Tak jako   má více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.301/0.259