NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Danielle Steel [TV seriál]

Kaleidoskop (1990) - 1. díl

Kaleidoscope

Další název:
Danielle Steelová: Kaleidoskop (SK); Danielle STeel - Kaleidoskop
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
96 minut
„Tři sestry rozdělila tragédie... a znovu je spojila láska.“

Celkové hodnocení filmu Kaleidoskop

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.5% (23 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.11.2008
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.9.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2013
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.7.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2012
ZuzikD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.9.2008
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2009
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.7.2015
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2012
Edith13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2016
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.5.2008
marta310
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.4.2009
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.5.2009
Fery70
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2012
Alby22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2011
Annette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.9.2009
TomColours
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.7.2020

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14263minih14263Něžní zmatkáři 2 (1988) 
Zärtliche Chaoten II n
minih11360minih11360Létající mariňáci (1951) 
Flying Leathernecks n
minih52220minih52220Muška (1967) 
Mouchette n
minih100216minih100216Cesta za Vánoční hvězdou (2012) [2k digital] 
Reisen til julestjernen n
minih36349minih36349Hrdina (2002) 
Jing siung n
minih57557minih57557Haló, tady Orchestr a balet Československé televize (1979) [TV pořad] 
Haló, tady Orchestr a balet Československé televize n
minih46215minih46215Inspektor a noc (1963) 
Inspektorat i noštta n
minih94301minih94301Broken Circle Breakdown (2012) 
The Broken Circle Breakdown n
minih14865minih14865Ohnivé vozy (1981) 
Chariots of Fire n
minih56907minih56907Yankee na dvoře krále Artuše (1995) 
A Kid in King Arthur's Court n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.5 % (23)
2   - curil
6   - veverka-zr
6   - Agostino
7   - georginaa
4   - Serpentina
8   - satyr
7   - Kycky
5   - Scifista
8   - oulisna
2   - ZuzikD
6   - rosta12
8   - MILAN19611
8   - Zdenek13
6   - Abika
8   - MILAN1961
6   - Edith13
7   - jaja77
5   - marta310
3   - fernetgin
6   - Fery70
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176994
Osobností: 676658
Fotografií: 706892
Plakátů: 336551
Obsahů a biografií: 161749

Poslední komentáře

Král sokolů (2000)

Nie je nad kunu, ktorá poslúcha

Král sokolů
Nemôžem povedať, že to je   nejako dokonalý film, ale   čímsi sa mi strašne   zapáčil. Videl som ho keď   vyšiel a aj teraz myslím,   že je ok. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Náhradníci (2009)

PROCESOR!

Náhradníci
Námět je luxusní. Komu by   se nelíbilo mít svého   náhradníka a poslat ho za   sebe do práce, zatímco jste   v pohodlném křesle v   teplákách více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Doom (2005)

PROCESOR!

Doom
Hru neznám, takže se tím   nebudu zdržovat a půjdu   rovnou na film. Za mě to   není určitě další tupá   vyvraždovačka, kde parta   marináků si více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

BAC Nord (2020)

BAC Nord
Pokud znáte filmy Bídníci   (2019) a Shorta (2020) tak BAC   Nord je v mnohém podobný   těmto dvoum. Snímek je na   základě skutečných   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Beckett (2021)

Beckett
Nebylo to vůbec špatné,   ačkoliv prvních 20 min. je   to pruda. Beckett je zprvu   reálný, ale postupně se z   něj stává menší Rambo,   skok z více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení