Zari
ohodnotit

Dámský klub

Book Club

Žánr:
Rok:
2018
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
24.5.2018
„Životní inspiraci občas najdete na těch nejnepravděpodobnějšíchmístech.“

Komentáře k filmu Dámský klub

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.5.2019
║Rozpočet   $10miliónov║Tržby USA   $68,566,296║Tržby   Celosvetovo $94,849,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Až nečakane pikantné,   či perverzné na to že tu   máme klub dôchodkín a   hlavný chod sú ich   odtieňové pochody   erotických fantázii.   Miestami to má celkom dobru   šťavu a stále šikovnú   skoro nestárnúcu žabu Jane   Fondovú. /60%/
phs
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.7.2018
phs
divat se na fakt starce s   protezama, jak se libaji se mi   moc nelibilo, ale krome   tohohle jsem se moc hezky   pobavila :-)
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.5.2019
Více než čtyři hvězdné   hlavní představitelky dam v   pozdním věku mě zaujali   jejich mužské protějšky, i   když je to dnes už tristní   pohled. Bývalí lamači   ženských srdcích jako Don   Johnson, Andy Garcia, Ed   Begley jr. nebo Richard   Dreyfuss, jsou sice k   pomilování svou vesměs   nemotornou snahou sbalit   babičky a něco si ještě   naposledy užít. V tom jsou   na tom s výše uvedenými   ženštinami stejně, ale   přesto mi ta mužská   aktivita připadá méně   vypočítavá stejně jako s   mi nelíbí někdy až   vulgární hovory   přestárlých žen. Kupodivu   z těch čtyř hrdinek u mě   nejvíce obstála zprvu   nejméně sympatická Sharon   (v podání Candice Bergen),   jejíž postava má alespoň   nějaký vývoj.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pod nohama nebe

Pod nohama nebe

Prime

Prime
Prime

Naposled navštívené:
Pod nohama nebe

Pod nohama nebe

Prime

Prime
Prime