reklama
 
ohodnotit

Dáma s psíčkem

Dama s sobačkoj

Další název:
Дама с собачкой, Dama s sobachkoy, The Lady with the Dog
Žánr:
Země:
Rok:
1960
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1/1961
„Sovětský film podle stejnojmenné povídky A.P. Čechova.“

Celkové hodnocení filmu Dáma s psíčkem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.4.2010
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2012
frankvojta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52020minih52020Bomber (1982) 
Bomber n
minih4050minih4050Bílé vrány (1987) [TV film] 
Белые вороны n
minih28146minih2814660 sekund (2000) 
Gone In 60 Seconds n
minih13795minih13795Nebezpečný útěk (1990) 
Narrow Margin n
minih4294minih4294Bláznivý Petříček (1965) 
Pierrot le Fou n
minih37703minih37703Moja Angelika (1999) 
n
minih37344minih37344České himalájské dobrodružství (2003) [Betacam Digital] 
n
minih42082minih42082Čekání na stříbrné zvonky (1985) [TV film] 
n
minih14926minih14926Old Firehand (1966) 
Winnetou und sein Freund Old Firehand n
minih19555minih19555Srdečný pozdrav ze zeměkoule (1982) 
Srdečný pozdrav ze zeměkoule n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
6   - jarda53
3   - Agostino
4   - Kuvik
8   - lucymat
6   - satyr
10 - dederon
10 - frankvojta

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

76 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Vancouver - ostrov a město

13:45 - 14:10

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:55 - 14:05

51 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:35 - 14:30

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149218
Osobností: 630255
Fotografií: 569286
Plakátů: 270318
Obsahů a biografií: 137137

Poslední komentáře

Marečku, podejte mi pero! (1976)

Marečku, podejte mi pero!
Lehká agitka českému   průmyslu, ale dá se to   překousnout. Hlavně tu je   spousta hlášek, které již   zlidověly.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 8 / 10

Trabantem Jižní Amerikou (2014) ...

Trabantem Jižní Amerikou
Od té doby, co má Pribáň   patent na rozum, tak mi tím i   jeho zážitky silně   znechutil. Asi by bylo dobré   ke všemu se "demokraticky"   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Godless (2017) [TV minisérie]

Godless
Počátek je fajn. Pokud   někomu nevadí, že místy   pokulhává střih a sem tam   se zapomnělo na hlídání   detailů a že někdy je to   poněkud více >

Autor: naineko | Hodnocení: 5 / 10

Štiky (2018) [TV pořad]

Další

Štiky
zcela zbytečná reality   show... Tentokrát nám   ukazuje v celé její   "kráse", rodinu Štikových i   s jejími odnožemi.
Tak jako   má více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 3 / 10

Inspektor Max (2018) [TV seriál]

Extra hloupost

Inspektor Max
Nedívejte se, nehledejte   souvislosti, neviděl jsem   strašnější slátaninu.   Dlouho jsem nepsal žádný   koment, ale toto mě urazilo a   více >

Autor: thefj | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.178/0.144