ohodnotit

Dáma s psíčkem

Dama s sobačkoj

Další název:
Дама с собачкой, Dama s sobachkoy, The Lady with the Dog
Žánr:
Země:
Rok:
1960
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1/1961
„Sovětský film podle stejnojmenné povídky A.P. Čechova.“

Celkové hodnocení filmu Dáma s psíčkem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.4.2010
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2012
frankvojta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27517minih27517Babylon 5: řeka duší (1998) [TV film] 
Babylon V: River Of Souls n
minih15323minih15323Pan máma (1983) 
Mr. Mom n
minih17690minih17690Rakev ve snu viděti (1968) 
Rakev ve snu viděti n
minih16989minih16989Probuzení mumie (1980) 
Awakening n
minih4870minih4870Bylo jedno děvčátko (1944) 
Žila-byla devočka n
minih33255minih33255Príbeľská vzbura Janka Kráľa (1978) [TV film] 
n
minih27579minih27579Gallipoli (1981) 
Gallipoli n
minih28322minih28322Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002) 
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones n
minih7463minih7463Experiment (1943) 
n
minih57458minih57458Genova a mano armata (1976) 
Genova a mano armata n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 % (7)
6   - jarda53
3   - Agostino
4   - Kuvik
8   - lucymat
6   - satyr
10 - dederon
10 - frankvojta

TV Program

ČT1 - Noc klavíristy (1976)

14:35 - 16:00

79 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Rwanda, země hor a kopců

15:10 - 16:05

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

15:00 - 15:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:35 - 16:35

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152915
Osobností: 637251
Fotografií: 582165
Plakátů: 276539
Obsahů a biografií: 140335

Poslední komentáře

Rašín (2018) [TV film]

Rašín
Díky České televizi za   projekty, které seznamují   diváky s význačnými   osobnostmi českých dějin.   Právě zapomenuté osobnosti   jako Karel více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Penthouse - Zakázané vášně (1998...

Penthouse - Zakázané vášně
Penthouse je taková   hríšnější konkurence   Playboye. Tady ty erotické   touhy a žhavé sny sexy   krasných žen a dívek jsou   víc nemravnější a   odhalenější. A kouzlo   zakazaného je tu o tolik   větší.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Poprvé (1990) [TV epizoda]

Poprvé
First time neboli Poprvé je   pro holky hodně důležité.   Pro chlapy je důležité   naposled i když o tom často   neví, že to naposled je.   Brenda je tu roztomilá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Mimo zákon (2005)

Mimo zákon
Nemám rád, když film je o   ničem, přesto kriminálky   mám rád, do Edison nemám   namířeno, kde policisté   kradou, střílí do hlavy a   umí si více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Přes kosti mrtvých (2017)

Přes kosti mrtvých
Rozvláčný snímek plný   atmosféry polského venkova.   Intenzivně jsem vnímal   personalizovaný konflikt,   který můžeme vnímat i v   dnešní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.21/0.171