reklama
 
ohodnotit

Ďábelská frekvence

Stay Tuned

Další název:
TV-terror
Rok:
1992
Délka:
89 minut
„Když se televize stane PEKLOvizí.“

Celkové hodnocení filmu Ďábelská frekvence

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.6.2014
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.11.2014
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.12.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28942minih28942Lidé pod schody (1991) 
People Under the Stairs, The n
minih4618minih4618Bratři ve zbrani (1997) 
My Brother's War n
minih34950minih34950Scary Movie 3 (2003) 
Scary Movie 3 n
minih55649minih55649Alchymista (1969) [TV divadelní představení] 
Alchymista n
minih29954minih29954Byla jsem na Marsu (1992) 
n
minih40536minih40536Carmen z Khayelitshi (2005) 
U-Carmen-e-Khayelitsha n
minih9106minih9106Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull n
minih50407minih50407Nekonečná láska (1981) 
Endless Love n
minih58376minih58376Mstitel (2009) [Video] 
A Dangerous Man n
minih12232minih12232Medvěd (1988) 
L'Ours n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.8 %
7   - Agostino
5   - Kuvik
8   - smíšek
10 - Gremmie
10 - Anonnim
2   - deatdavid
9   - Romca75
8   - opl
2   - jjano

TV Program

ČT1 - Rebelové (2001)

21:30 - 23:24

78 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Silkwoodová (1983)

22:00 - 00:10

48 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

21:35 - 22:55

73 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Nepoučitelní (2013)

22:00 - 00:10

48 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145759
Osobností: 619575
Fotografií: 545761
Plakátů: 260903
Obsahů a biografií: 133614

Poslední komentáře

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Policajt v Beverly Hills (1984)

Policajt v Beverly Hills
Ani už nevím, proč jsem   tolik let na ten film   nekoukal. Prostě Murphyho   klasika a možná vůbec   nejlepší jeho film.   Klasickej příběh, super   hlášky, slušná akce,   prostě paráda.

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.265/0.225