reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ďábel v těle 2.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
iritia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2006
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25975minih25975Adam a Eva (1922) 
n
minih2981minih2981Anatomie lásky (1972) 
Anatomia miłości n
minih40098minih40098Dámě kord nesluší (1999) [TV film] 
n
minih28833minih28833Cat in the Cage (1978) 
Cat in the Cage n
minih8719minih8719Sám proti teroru (1988) 
Hero and the Terror n
minih38387minih38387Bojovníci (2003) 
Invincible n
minih39307minih39307Cesta za Ježíškem (2004) 
In Search of Santa n
minih41691minih41691Appleseed (2004) 
Appurushîdo n
minih38368minih383681999 Madeleine (1999) 
1999 Madeleine n
minih47488minih47488Astro Boy (2009) 
Astro Boy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 %
5   - Agostino
5   - Kuvik
3   - Strength
5   - uriel
8   - iritia
5   - kata18
2   - Status
6   - Pefto

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

50 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

13:15 - 13:45

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

13:00 - 14:05

20 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129671

Poslední komentáře

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.303/0.28