ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ďábel v modrých šatech

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.4% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
budil2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10964minih10964Kuba (1979) 
Cuba n
minih43036minih43036Případ Platfus (1985) [TV film] 
Případ Platfus n
minih3474minih3474Dům tisíce panenek (1967) 
La casa de las mil munecas n
minih8227minih8227Hexina (1993) 
Hexed n
minih29455minih29455Vyvolený (2000) 
Unbreakable n
minih42059minih42059Elita Armády (2006) 
The Hard Corps n
minih46147minih46147Suprhrdina (2008) 
Superhero Movie n
minih16915minih16915Predátor (1987) 
Predator n
minih3362minih3362Autobusová zastávka (1956) 
Bus Stop n
minih20805minih20805Terezu bych kvůli žádné holce neopustil (1976) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.4 % (9)
4   - Agostino
5   - Kuvik
7   - Rendys
5   - opl
7   - sekkos
5   - kata18
8   - Status
3   - Pefto
5   - budil2

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

93 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

93 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:25

97 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:25

32 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166361
Osobností: 661029
Fotografií: 646489
Plakátů: 311160
Obsahů a biografií: 153043

Poslední komentáře

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Kolotoč (2006)

Kolotoč
Plochá banální historka v   podání herců, kteří jsou   na úrovni ne moc zdatných   ochotníků. Bohužel pro mě   nepatřím k fanouškům ani   M. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Já jsem Stěna smrti (1978)

Já jsem Stěna smrti
„Cesty Páně jsou   nevyzpytatelné" praví Písmo   Svaté a že na tom něco bude   se přiklání i mnozí   nevěřící. Osudy jsou   různé a určitě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.395/0.381