reklama
 
ohodnotit

D´Artagnan a tři mušketýři [TV film]

D'Artanjan i tri mušketjora

Další název:
Д'Артаньян и три мушкетёра, D'Artanyan i tri mushketyora
Země:
Rok:
1978
Délka:
220 minut

Celkové hodnocení filmu D´Artagnan a tři mušketýři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2011
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2008
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Majki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
albany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2007
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
freaxonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Winchenzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48376minih48376Gamer (2009) 
Gamer n
minih8539minih8539Horoucí srdce (1962) 
n
minih15062minih15062Osada Havranů (1977) 
Osada Havranů n
minih43521minih43521Koloběžka první (1984) [TV film] 
Koloběžka první n
minih68600minih68600Básník, služka a král (1977) [TV inscenace] 
Básník, služka a král n
minih43862minih43862Jak krtek ke kalhotkám přišel (1957) 
Jak krtek ke kalhotkám přišel n
minih4379minih4379Bob a Bobek – králíci z klobouku (1978) [TV seriál] 
Bob a Bobek – králíci z klobouku n
minih40750minih40750Mnichov (2005) 
Munich n
minih19154minih19154Smrt v červeném Jaguáru (1968) 
Der Tod im roten Jaguar n
minih60423minih60423Muriel neboli V čase návratu (1963) 
Muriel ou Le temps d'un retour n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 % (12)
6   - jarda53
7   - Frolíček
10 - mia
6   - Agostino
6   - RaR
5   - korousvacl
6   - ortos1
6   - Majki
10 - albany
6   - vl.ce
6   - freaxonic
7   - Winchenzo

TV Program

ČT1 - Byl jednou jeden dům (1974) [T...

10:40 - 12:00

66 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Grand Veteran 2018

11:40 - 12:00

6 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Nebezpečný příboj (2011) [TV f...

10:20 - 12:15

86 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150681
Osobností: 633988
Fotografií: 574564
Plakátů: 273003
Obsahů a biografií: 138379

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.154/0.12