';
ohodnotit

Cyborg Cop II

Další název:
Cyborg Soldier
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
93 minut
„Na odlehlém karibském ostrově byla vyvinuta nová generace vražedných cyborgů, kteří jsou schopni regenerovat své síly bez zásahu člověka.“

Celkové hodnocení filmu Cyborg Cop II

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.3% (24 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2009
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.7.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.3.2010
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.8.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.10.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.9.2009
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2015
netopir55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.6.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.4.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.4.2011
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.3.2009
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2012
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.5.2009
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.4.2015
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.5.2013
Riggs85
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2009
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.1.2010
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2008
TarabasCz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2726minih2726Aktovka z plachtoviny (1983) 
n
minih15263minih15263Pád do tmy (1992) [TV film] 
Fade to Black n
minih19055minih19055Sloní muž (1980) 
The Elephant Man n
minih53795minih53795Aquaman (2006) [TV film] 
Aquaman n
minih43611minih43611Čaroděj (1978) 
The Wiz n
minih53398minih53398Dard divorce (2007) 
Dard divorce n
minih42383minih42383Chaos (2005) 
Chaos n
minih2654minih2654Aida (1953) 
Aida n
minih45060minih45060Poslední dny sopky Krakatoa (2006) [TV film] 
Krakatoa: The Last Days n
minih19247minih19247Smrtonosná past (1988) 
Die Hard n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Cyborg Cop III (1995)

 Cyborg Cop III (1995)
Cyborg Cop III n
 
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Yossi Wein

(pokračování)

Cyborg Cop (1993)

 Cyborg Cop (1993)
Cyborg Cop n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Firstenberg

(pokračování)

Hodnocení filmu

56.3 % (24)
4   - Agostino
7   - BinLADIN
3   - Kuvik
4   - Lynette
9   - satyr
4   - catamount
4   - R.RICKIE
7   - tomast
6   - netopir55
2   - fred.appl
6   - luan66
4   - MaKy92z
1   - miroslav22
4   - Dex
9   - MILAN19611
4   - deatdavid
9   - kapelnik
9   - Stallone56
7   - Riggs85
6   - Zdenek13

TV Program

ČT1 - Omáčka (1984) [TV epizoda]

14:45 - 15:45

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Nezákonná těžba dřeva - skandá...

14:50 - 15:45

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:40 - 15:35

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

14:40 - 15:50

50 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183589
Osobností: 688024
Fotografií: 735668
Plakátů: 354510
Obsahů a biografií: 169002

Poslední komentáře

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Šéfe vrať se! (1984) [TV film]

Šéfe vrať se!
Druhý příběh šéfa Pepana   a jeho party. Snad ještě   lepší než první film? No   ono to bude asi tak stejné.   Bavil jsem se akorát mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Šéfe, to je věc! (1982) [TV film...

Šéfe, to je věc!
Perfektní mini komedie, kde   pan Nárožný naprosto   exceluje. Samozřejmě, že   není sám. Jára jako ten   prostoduchý je také   úžasný. Jen mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení