reklama
 
ohodnotit

Čtyři roční období

The Four Seasons

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
103 minut
„Sledujte přátelství tří párů, které spolu pravidelně tráví dovolenou.“

Celkové hodnocení filmu Čtyři roční období

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.9.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.1.2012
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2010
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.1.2013
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2015
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.8.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2016
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2009
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2011
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
raca.mr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.1.2012
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.5.2009
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2012
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.11.2010
nakp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17704minih17704Rána deštníkem (1980) 
Le coup du parapluie n
minih118613minih118613Tammy (2014) 
Tammy n
minih28932minih28932Dívka Rosemarie (1958) 
Das Mädchen Rosemarie n
minih36829minih36829Nesmrtelná Callasová (2002) 
Callas Forever n
minih9181minih9181Ishtar (1987) 
Ishtar n
minih41658minih41658Let's Dance (2006) 
Step Up n
minih112169minih112169Bollywoodské rytmy (2009) 
Bollywood Beats n
minih74030minih74030Protivný sprostý holky 2 (2011) [TV film] 
Mean Girls 2 n
minih10710minih10710Robin Hood: Král zbojníků (1991) 
Robin Hood - Prince of Thieves n
minih24613minih24613První a poslední (1959) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 % (24)
9   - curil
8   - clara.bow
9   - pataamat
6   - Kuvik
8   - payo1555
9   - Jean-Paul
8   - satyr
4   - Out-Of-Way
8   - Kycky
6   - Petak69
5   - ras84
8   - Milicent
8   - oulisna
8   - MysteryIll
4   - miroslav22
7   - rosta12
9   - Johnny1
7   - dals
6   - gyzmo
6   - raca.mr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150721
Osobností: 634157
Fotografií: 574761
Plakátů: 273124
Obsahů a biografií: 138460

Poslední komentáře

Tři mušketýři (1961)

Tři mušketýři
Myslím, že tahle verze je   nejblíž knižní předloze a   kdo jiný by to měl dobře   natočit, když ne Francouzi?   Je to jejich historie a pan   více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní...

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
jak řekla má dcera, "   doufám, že natočí další   díl" ... to hovoří za vše,   nehledě na to, že i v kině   bylo slyšet, že dětem se to   líbí ...

Autor: ing | Hodnocení: 8 / 10

Tři mušketýři (1973)

Tři mušketýři
Pro mne druhé nejlepší   zpracování po francouzské   verzi z roku 1961. Je tady   romantika i noblesa, krásné   dámy a stateční pánové,   co víc si přát?

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Hračky (2010)

Hračky
Blaznivy animovany   komedialni serial od   francouzskych   animatoru.

Život na   skládce je ponurý a smutný.   Malý pískající králíček více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.491/0.446