reklama
 
ohodnotit

Křižovatky

Crossroads

Další název:
Crossroads - Smlouva s ďáblem
Rok:
1986
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Křižovatky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2016
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.6.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2012
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.6.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2016
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2009
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2017
alpe001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44673minih44673Once (2007) 
Once n
minih4003minih4003Bílá krev (1959) 
Weißes Blut n
minih52840minih52840Chuť leta (2009) [TV film] 
n
minih47962minih47962Dante 01 (2008) 
Dante 01 n
minih94845minih94845Celeste a Jesse navždy (2012) 
Celeste and Jesse Forever n
minih25017minih25017Gattaca (1997) 
Gattaca n
minih17402minih17402Příhody psa Civila (1970) [TV seriál] 
Przygody psa Cywila n
minih40502minih40502Nepíchejte do Frankieho (2003) 
The Night We Called It a Day n
minih6565minih6565Dobrodružství Priscilly, královny pouště (1994) 
The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert n
minih104631minih104631Angelika (2013) 
Angélique n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.4 %
10 - curil
9   - Erkul
8   - Kuvik
8   - Kycky
8   - peter22
8   - MysteryIll
8   - Zdenek13
7   - thornhill
10 - alpe001
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.5/0.464