Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Collins Phil - Live And Loose In Paris

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
davidek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2007
Excelentní výkony všech   úmělců podtrhuje perfektní   světelná show. Asi   nejlepší koncert co jsem   viděl od Phila Collinse na   solové dráze bez Genesis.
jager
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Tohle DVD jsem dostal jako   dárek k narozeninám a musím   konstatovat že předčilo mé   očekávání. Všichni   zučastnění umělci jsou   muzikanti na svém místě   kteří s neuvěřitelnou   lehkostí a dobrou náladou   zvládají své party a svou   náladu dokáží přenést   mezi diváky, kteří si   představení taky pěkně   užívají. Za pozornost také   stojí sledovat jak Collins   zvládá zaplnit a obsáhnout   celé obrovské kulaté   pódium uprostřed Paris   aréný. Co dodat snad jen   Phile díky za zážitek...
Michal1667
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2006
Pan šoumen
Tak tento koncert mě velmi   mile překvapil. Jsem kovaný   rocker :) Metallicou apod. ale   s otevřenou myslí jsem si   pustil tento koncert a   vydržel jsem jej na jeden   zátah s otevřenou hubou.
To co tady Collins   předvádí s mnohohlavým   bandem tak to je opravdu   šou... geniální pódium   uprostřed haly (podobně jako   Metallica, ale zde je ve   vhodnějším provedení).
Samotný zpěvák působí   dojmem že by se rozdal a   hudba jím doslova pulzuje, v   některých skladbách   předvádí neuvěřitelný   tělocvik na svá léta, a   vhodně jej doplňují   podpůrní zpěvíci přímo z   pódia.
Velmi   doporučuji kdo si chce   spravit náladu upřímným   výkonem, má ho zde jak na   dlani.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Silvia D'Amico Bendico

D'Amico Bendico Silvia

Naposled navštívené:
Silvia D'Amico Bendico

D'Amico Bendico Silvia