reklama
 
ohodnotit

Cobb

Rok:
1994
Délka:
123 minut
„Všichni nenáviděli tuhle baseballovou legendu. Jemu se to líbilo“

Celkové hodnocení filmu Cobb

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.3.2013
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2009
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.9.2009
WaM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2005
notak01
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
zuzlivocko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33326minih33326Fimfárum Jana Wericha (2002) 
n
minih67878minih67878Neklid (2011) 
Restless n
minih3143minih3143Ano, Giorgio (1981) 
Yes, Giorgio n
minih11163minih11163Láska s rybou (1991) 
The Favour, the Watch and the Very Big Fish n
minih44982minih44982Rodinné tajomstvá (2005) [TV seriál] 
Rodinné tajomstvá n
minih17011minih17011Proč já? (1989) 
Why Me? n
minih40339minih40339Happy Feet (2006) 
Happy Feet n
minih40337minih40337Firewall (2005) 
Firewall n
minih33949minih33949Ohnivé ženy se vracejí (1986) [TV film] 
n
minih34318minih34318Červený Bedrník (1999) [TV seriál] 
The Scarlet Pimpernel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79 % (10)
9   - curil
8   - cicis
7   - pataamat
7   - BinLADIN
6   - Kuvik
8   - kubik-duli
9   - Johnny1
7   - WaM
8   - notak01
10 - zuzlivocko

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:20 - 15:10

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

14:00 - 14:30

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:00

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:30 - 14:30

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151245
Osobností: 635298
Fotografií: 575860
Plakátů: 273914
Obsahů a biografií: 139059

Poslední komentáře

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Blbý a blbější (1994)

Blbý a blbější
Výborná komedie, u které   jsem se nemohla přestat   smát. Herci jsou úžasný a   jde vidět, že hrát umí. A   název je dobrý...jenom jsem   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Film chybu nemá. Výborní   herci, skvěle promyšlený,   hraný, nečekané   okamžiky...opravdu jsem byla   zvědavá, kdo to všechno   dělá a více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Já miluju horory podle   skutečné události. Je   neuvěřitelné, co všechno   se může některým lidem   stát, co všechno existuje.   Tento film se více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.383/0.256