Vážení uživatelé, pokud jste si žádali o obnovu hesla v době 12/2020 - 2/2021 je nutné znovu požádat o zaslání hesla. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Cobb

Rok:
1994
Délka:
123 minut
„Všichni nenáviděli tuhle baseballovou legendu. Jemu se to líbilo“

Celkové hodnocení filmu Cobb

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.3.2013
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2009
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.9.2009
WaM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2005
notak01
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
zuzlivocko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28334minih28334Traffic - Nadvláda gangů (2000) 
Traffic n
minih24575minih24575Zrcadlo pro Kristýnu (1975) 
n
minih44727minih44727Obývací ložnice (1969) 
The Bed Sitting Room n
minih32462minih32462Woodstock (1970) 
Woodstock n
minih123502minih123502Star Trek: Do neznáma (2016) 
Star Trek Beyond n
minih3285minih3285Asterix a překvapení pro Caesara (1985) 
Astérix et la surprise de César n
minih7619minih7619Fešáci - 25 Live! (1993) 
n
minih42665minih42665Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou (1977) [TV film] 
Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou n
minih37403minih37403Čestné kolo (1973) [TV film] 
n
minih13552minih13552Napříč Paříží (1956) 
La traversée de Paris n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79 % (10)
9   - curil
8   - cicis
7   - pataamat
7   - BinLADIN
6   - Kuvik
8   - kubik-duli
9   - Johnny1
7   - WaM
8   - notak01
10 - zuzlivocko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 173791
Osobností: 672021
Fotografií: 692792
Plakátů: 330092
Obsahů a biografií: 159096

Poslední komentáře

Velká policejní pohádka (1979) [...

Velká policejní pohádka
Studiová televizní pohádka   natočená podle literární   předlohy Karla Čapka   (Devatero pohádek). Pěkná   podívaná i když je tahle   "Velká více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Kulový blesk (1978)

Kulový blesk
Již zlidovělá česká   komedie, kde Smoljakův   zavání styl. Kromě toho ale   zavání i nesrozumitelnost   děje, což trochu kazí   celkový dojem. Herecké   výkony ale boží, takže   celkově solidních 7/10.

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Život je večírek (2018)

Život je večírek
Někdy bych si skoro přál   být tak mentálně   (ne)vybavený aby mě něco   podobného dokázalo pobavit.   Život by byl zcela určitě   méně komplikovaný.

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Liška (2019)

O anorexii, ženské duši, o vesmíru jménem člověk.

Liška
Zvláštní dokument o   rozdvojení těla a mysli.   Říkám si, jestli takto   postižení lidé vůbec mohou   být šťastní. Jestli je jim   vůbec více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 6 / 10

Zločin na poště (1980) [TV hra]

Zločin a trest po česku

Zločin na poště
Nenápadná perlička české   televizní tvorby, korunovaná   excelujícím Vladimírem   Menšíkem v jedné z jeho   nemnoha dramatických rolí.   více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení