Zari
ohodnotit

Co ty jsi za číslo?

What's Your Number?

Další název:
Môj dokonalý ex (SK); Der perfekte Ex
Rok:
2011
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
24.11.2011
„Co se stane, když začne žena počítat své milence a dojde ke kritické hranici?“
Popis / Obsah / Info k filmu Co ty jsi za číslo?
Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, tak dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až 96 procent žen, které měly více než 20 milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici 19, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Co ty jsi za číslo?
Ally Darling je chytrá, atraktivní, vtipná a romantická mladá žena. Přečetla si článek, který v ní umocní pocit, že zůstane až do smrti sama, a tak se pustí do zběsilého pátrání po nejlepším ze svých ex.

Ally Darling (Anna Faris) se vydává hledat nejlepšího ze svých bývalých partnerů a je rozhodnutá ho získat za každou cenu. Přečetla si totiž v časopisu článek, který upozorňuje na to, že lidé, kteří měli více než dvacet vztahů, prošvihli svou šanci na pravou lásku. Ally při pátrání po jejích ex pomáhá její nový svalnatý soused Colin (Chris Evans) a Ally mu na oplátku pomáhá se těm jeho vyhýbat. Ally je originální hrdinka moderní doby. Je vtipná, atraktivní, zábavná i romantická. Zkrátka mladá žena, jež se snaží najít sama sebe i to, s kým by měla být. Její zběsilé pátrání po bývalých láskách způsobil článek v časopise, což značí jeden důležitý fakt: Ally se ve svém životě dostala na místo, kde trpí tím, že nemá manžela, práci a vlastně i život, jaký si představovala. Ocitla se na křižovatce a přemýšlí, jestli si náhodou nenechala něco - nebo někoho - proklouznout mezi prsty...

Zdroj: HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Co ty jsi za číslo?
Anna Faris a Chris Evans září v hlavních rolích neskutečně vtipné komedie, která hledá odpověď na otázku: Nebyl mezi 19 bývalými náhodou i ten pravý? Když si Ally Darling (Faris) přečte článek, který v ní vyvolá pocit, že zůstane navěky sama, pustí se do divokého pátrání po tom nejlepším ze svých “ex”. Allyina snaha ale přináší řadu legračních shledání: od loutkáře, který je dřevěnější než jeho loutky, až ke gynekologovi s “děravou” pamětí. Jenom díky tomu všemu Ally pochopí, že muže svých snů nejspíš najde tam, kde by to vůbec nečekala.
Bontonfilm DVD


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Co ty jsi za číslo?
Romantická komedie o mladé krásné ženě, která touží po jediném - najít toho pravého a strávit s ním zbytek života. Jenže - kde vlastně hledat? A tak se hlavní hrdinka Ally rozhodne hledat toho pravého mezi hrstou svých ex-partnerů.

V hlavních rolích Anna Farris, Chris Evans, Oliver Jackson - Cohen a další.


Autor: hledaseniki

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama