reklama
 
ohodnotit

Co my jen víme!?

What the #$*! Do We (K)now!?

Další název:
What the Bleep Do We Know!?
Rok:
2004
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
3.4.2008

Celkové hodnocení filmu Co my jen víme!?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2010
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.12.2012
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.6.2012
LucyStar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.12.2014
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2012
Dragon20001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.7.2015
kaprone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29132minih29132Čaroděj (1989) 
The Wizard n
minih40984minih40984Čarovné prstýnky (1978) [TV inscenace] 
Čarovné prstýnky n
minih43290minih43290Cindy Crawford - Nová dimenze (2000) 
Cindy Crawford: A New Dimension n
minih4112minih4112Bílý tesák (1991) 
White Fang n
minih16122minih16122Pohádka o Honzíkovi a Mařence (1980) 
Pohádka o Honzíkovi a Mařence n
minih2779minih2779Alexandr Dumas starší (1970) [TV minisérie] 
Alexandr Dumas starší n
minih5367minih5367Cybernator (1991) 
Cybernator n
minih40857minih40857Vlkodav z kmene Šedých psů (2006) 
Volkodav iz roda Serych Psov n
minih79998minih79998Pí a jeho život (2012) [DCP] 
Life of Pi n
minih33877minih33877Vangelis / Mythodea - Music For The Nasa Mission: 2001 Mars Oddyssey (2001) 
Vangelis / Mythodea - Music For The Nasa Mission: 2001 Mars Oddyssey n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 % (7)
5   - Kuvik
1   - Omnibus
10 - cerfik
5   - LucyStar
8   - tempuss
8   - Dragon2000
10 - kaprone
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152352
Osobností: 636505
Fotografií: 578387
Plakátů: 275660
Obsahů a biografií: 139823

Poslední komentáře

Silnice (1972) [TV film]

Silnice
Profesor po přednášce, chce   odejet autem z Brna do Prahy a   zrovna natrefí na zloděje,   kterému se zalíbilo jeho   auto. Neztratí hlavu a   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Zeťák (1993)

Zeťák
Tak to je fakt velká   trapárna! Crawl pořád   fňuká, vtipy chybí zcela.   Tváří se jak bukvice,   vypadá jak bukvice a asi to i   bukvice bude.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.132/0.101