reklama
 
ohodnotit

Co my jen víme!?

What the #$*! Do We (K)now!?

Další název:
What the Bleep Do We Know!?
Rok:
2004
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
3.4.2008

Celkové hodnocení filmu Co my jen víme!?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2010
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.12.2012
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.6.2012
LucyStar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.12.2014
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2012
Dragon20001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.7.2015
kaprone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19014minih19014Slavnosti sněženek (1983) 
Slavnosti sněženek n
minih5006minih5006Cena za něžnost 2. (1994) 
n
minih38552minih38552Comandante (2002) 
Comandante n
minih25124minih25124Godzilla (1998) 
Godzilla n
minih39748minih39748Hotel Rwanda (2004) 
Hotel Rwanda n
minih50431minih50431Čistá srdce (2006) 
Rene hjerter n
minih29686minih29686Arabský princ (1999) 
Der arabische Prinz n
minih47892minih47892Ctibor a pan Sadílek (2008) 
n
minih110578minih110578Stephen Hawking a jeho Grand Design (2011) [TV minisérie] 
Stephen Hawking’s Grand Design n
minih5809minih5809Daleko od vlasti (1960) 
Vdali ot rodiny n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
5   - Kuvik
1   - Omnibus
10 - cerfik
5   - LucyStar
8   - tempuss
8   - Dragon2000
10 - kaprone

TV Program

ČT1 - Každý milion dobrý (2016) [TV ...

20:15 - 21:50

87 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Zamilovaný Shakespeare (1998)

21:25 - 23:25

17 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

NOVA - SuperStar

20:25 - 23:35

77 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko (2013) [TV poř...

20:15 - 21:55

87 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149574
Osobností: 631377
Fotografií: 571318
Plakátů: 271068
Obsahů a biografií: 137484

Poslední komentáře

Po strništi bos (2017)

Po strništi bos
Obecná škola to není, ale i   tak je to dobře zpracovaný   její prequel. Drží si to   klasický Svěrákův styl.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Deadpool 2 (2018)

Deadpool 2
...nekorektní ke všem a   všemu….k superhrdinům,   ženám, postiženým   (slepým)….počkat, to jsem   psala už před dvěma lety,   takže ještě více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 10 / 10

Letiště (1970)

Letiště
Klasika mezi katastrofickými   filmy, leteckými obzvlášť.   Řada hvězd, z nichž každá   dostane svoji chvíli,   výborná je Helen Hayes v   roli více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Letiště 77 (1977)

Letiště 77
Letadlo nacpané   hollywoodskými hvězdami k   prasknutí, emoce, slzy a   kostlivci lezou ze skříní o   sto šest. Nedokážu posoudit   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Přání smrti 3 (1985)

Přání smrti 3
Polovina 80. let přinesla   mnoho do dnes fanoušky   vyhledávaných akčních   snímků a tak není divu, že   si tvůrci vzpomněli i na   architekta více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.135/0.095