Zari
ohodnotit

Co je nového, kočičko?

What's New, Pussycat

Další název:
Quoi de neuf, Pussycat? / Čo je nové, mačička? (SK)
Žánr:
Rok:
1965
Délka:
104 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Co je nového, kočičko?
Pařížský módní novinář je neustále obletován ženami, což ho dost zmáhá, protože nedokáže žádné z nich odolat. Jeho osobní psychiatr mu ze zlomyslnosti rovněž nepomůže, protože mu tento život závidí. Trpí tím však jeho dlouholetá snoubenka, přesto se jí za pomoci tajného ctitele povede dosáhnout toho, že se všechno v dobré obrátí. Tato bláznivá komedie je natočena podle prvního scénáře Woodyho Allena, který také poprvé vystoupí v typické roli plachého knihomola, později tolik populární.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Co je nového, kočičko?
Playboy se odmítá vzdát svého požitkářského životního stylu, aby se usadil a oženil se se svou opravdovou láskou. Hledá pomoc u extravagantního psychoanalytika, který má své romantické problémy...


Autor: Petrkey

Popis / Obsah / Info k filmu Co je nového, kočičko?
Mike a jeho kamarát Victor majú problémy so ženami. Kým Mike je nenapraviteľný sukničkár, ktorý sa rozhodne situáciu riešiť návštevou psychiatra, Victor si nedokáže nájsť žiadnu priateľku. Mikeova snúbenica Carol, unavená jeho dobrodružstvami, začne s Victorom flirtovať, aby vzbudila v Mikeovi žiarlivosť. Ten sa zasa snaží dohodiť jednu so svojich priateliek svojmu psychiatrovi...ale až keď prídu na návštevu Carolini rodičia, vypukne ten naozajstný zmätok.

Zdroj: RTVS


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama