reklama
 
ohodnotit

Cliffordovo neobyčejné dobrodružství

Cliffords´s really big movie

Rok:
2004
Délka:
71 minut

Celkové hodnocení filmu Cliffordovo neobyčejné dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2013
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2012
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2007
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2007
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2007
dmx75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2011
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Punta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2007
metallic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2007
TomasekWRC
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2008
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Freya.Z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58744minih58744Vánoce v New Yorku (2008) [TV film] 
Little Spirit: Christmas in New York n
minih3997minih3997Bikini v autoumývárně 2 (1993) 
The Bikini Carwash Company II n
minih40895minih40895Inferno (1999) 
Inferno n
minih26843minih26843Kam slunce nechodí (1971) [TV film] 
Kam slunce nechodí n
minih43689minih43689Předtucha (2007) 
Premonition n
minih21225minih21225Toy Story - Příběh hraček (1995) 
Toy Story n
minih34160minih34160Calamari Union (1985) 
Calamari Union n
minih106640minih10664013 Eerie (2013) 
13 Eerie n
minih4883minih4883Být či nebýt (1983) 
To Be Or Not To Be n
minih43663minih43663Poločas rozpadu (2007) 
Polčas rozpadu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (16)
8   - veverka-zr
7   - Kuvik
4   - PORTER
7   - davidek
5   - luan66
8   - Obivan
7   - yoogurt
7   - vrub
6   - Kloby
6   - dmx75
7   - eso
8   - Punta
7   - metallic
6   - TomasekWRC
5   - jarro
6   - Freya.Z

TV Program

ČT1 - Doktor z vejminku (1982) [TV s...

10:15 - 11:00

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemná Brazílie - Divoký pant...

09:55 - 10:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:40 - 10:55

52 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

12 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152331
Osobností: 636479
Fotografií: 578339
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139806

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.135/0.094