reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cliffordovo neobyčejné dobrodružství

Cliffords´s really big movie

Rok:
2004
Délka:
71 minut

Celkové hodnocení filmu Cliffordovo neobyčejné dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2013
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2012
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2007
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2007
dmx75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2011
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Punta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2007
metallic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2007
TomasekWRC
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2008
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Freya.Z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51015minih51015Kachorra (2002) [TV seriál] 
Kachorra n
minih51755minih51755Viděl jsem maminku líbat Santa Clause (2002) 
I Saw Mommy Kissing Santa Claus n
minih45719minih45719Bez slitování (2007) 
Poor Boy's Game n
minih46435minih46435Bombardéry B 52 (1957) 
Bombers B-52 n
minih31924minih319249 1/2 týdne II (1996) 
Another 9 1/2 Weeks n
minih44143minih44143Černá vdova (2005) 
Before It Had a Name n
minih3163minih3163Antonio das Mortes (1969) 
O Dragão da Maldade contra o Santo Guerreiro n
minih56579minih56579Byl chutný ten můj Francouz (1971) 
Como Era Gostoso o Meu Francês n
minih23926minih23926Zločin v dívčí škole (1965) 
n
minih26911minih26911Blízke diaľavy (1979) 
Blízke diaľavy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
8   - veverka-zr
7   - Kuvik
4   - PORTER
7   - davidek
8   - Obivan
5   - luan66
7   - yoogurt
7   - vrub
6   - Kloby
6   - dmx75
7   - eso
8   - Punta
7   - metallic
6   - TomasekWRC
5   - jarro
6   - Freya.Z

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

34 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.311/0.279