reklama
 
ohodnotit

Císařův slavík

Další název:
The Emperor's Nightingale
Rok:
1948
Délka:
72 minut, 1981 metrů
Premiéra v ČR:
15.4.1949
„Volná adaptace pohádky Hanse Christiana Andersena "Slavík"“

Celkové hodnocení filmu Císařův slavík

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2005
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.3.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.4.2008
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2007
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.2.2005
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2011
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29866minih29866Blade II (2002) 
Blade II n
minih74342minih74342Romy (2009) [TV film] 
Romy n
minih48980minih48980Vražda před večeří (1972) [TV inscenace] 
Vražda před večeří n
minih21356minih21356Tři barvy: modrá (1993) 
Trois couleurs: Bleu n
minih9344minih9344Jakubův žebřík (1990) 
Jacob's Ladder n
minih19644minih19644Stav obležení (1998) 
The Siege n
minih140963minih140963Clara Immerwahrová (2014) [TV film] 
Clara Immerwahr n
minih40999minih40999Hadač od Saidovy zahrady (1980) [TV hra] 
Hadač od Saidovy zahrady n
minih38661minih38661Úsvit mrtvých (1978) 
Dawn of the Dead n
minih19539minih19539Srdce je osamělý lovec (1968) 
The Heart Is a Lonely Hunter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
8   - Serpentina
10 - melakara
8   - Faye
8   - davidek
9   - fred.appl
9   - dandysek
9   - theremin
8   - sakro
9   - Alex.Denim

TV Program

ČT1 - Manéž Bolka Polívky (1987) [TV...

00:35 - 01:50

67 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Bardo hodiny smrti

01:20 - 02:20

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Žába k zulíbání (2002)

23:45 - 01:45

117 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - 13 duchů (2001)

00:10 - 02:00

92 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150166
Osobností: 632919
Fotografií: 573509
Plakátů: 272274
Obsahů a biografií: 138081

Poslední komentáře

Akta Golgotha (2010) [TV film]

Akta Golgotha
Německý televizní snímek   natočen na základě knihy   německého spisovatele   historických románů   Philippa Vanderberga. Ten   vystudoval více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Řidič (2011)

Keď sa to všetko vymkne spod kontroly

Řidič
Strašne zvláštny film,   ktorý podľa mojich   kritérií by sa mi vôbec   nemal páčiť. Začína to   oboznámením sa so situáciou   hlavného hrdinu. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.164/0.129