reklama
 
ohodnotit

Císařův slavík

Další název:
The Emperor's Nightingale
Rok:
1948
Délka:
72 minut, 1981 metrů
Premiéra v ČR:
15.4.1949
„Volná adaptace pohádky Hanse Christiana Andersena "Slavík"“

Celkové hodnocení filmu Císařův slavík

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2005
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.3.2014
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.4.2008
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2007
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.2.2005
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2011
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33740minih33740Idioti (1998) 
Idioterne n
minih10597minih10597Koulelo se jablíčko (1988) [TV seriál] 
Koulelo se jablíčko n
minih24660minih24660Sedmá velmoc (1933) 
n
minih44205minih44205Nebezpečné probuzení (2005) [TV film] 
The Man Who Lost Himself n
minih44129minih44129P.S. Miluji Tě (2007) 
P.S. I Love You n
minih38586minih38586Paměť stromů (2003) [TV seriál] 
Paměť stromů n
minih44287minih44287Hornblower III - Věrnost (2003) [TV film] 
Hornblower: Loyalty n
minih61216minih61216Vraždy v Londýně (2004) [TV seriál] 
Murder City n
minih12559minih12559To je vražda, řekla (1961) 
Murder She Said n
minih24079minih24079Ještě špetka tymiánu (1969) [TV inscenace] 
Ještě špetka tymiánu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
8   - Serpentina
8   - Faye
10 - melakara
8   - davidek
9   - fred.appl
9   - dandysek
9   - theremin
8   - sakro
9   - Alex.Denim

TV Program

ČT1 - Dvojnásobný zločin (1990) [TV ...

22:30 - 23:25

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - V pasti (2015) [TV seriál]

22:05 - 23:00

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Equalizer (2014) [2k digital]

22:35 - 01:00

13 minut již uběhlo
132 minut zbývá do konce

Prima - xXx (2002)

21:35 - 00:20

73 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147910
Osobností: 626474
Fotografií: 562075
Plakátů: 266573
Obsahů a biografií: 135767

Poslední komentáře

Gamer (2009)

Gamer
Není to špatný. Buttlerovi   teda asi víc seděla bradka a   "This is Sparta!!!!", ale jo,   dobrej je tu.
Ovšem Kyra   Sedgwick by už konečně   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 7 / 10

Četnické humoresky (1997) [TV se...

......

Četnické humoresky
..............................   ..............................   ..............................   ..............................   ..........................

Autor: Pavuk88 | Hodnocení: 9 / 10

Liga spravedlnosti (2017)

Konečne

Liga spravedlnosti
Po otrasnom Suicide Squad a po   veľkom sklamaní BvS tu je   film ktorý ich prekonal.   Lenže na môj obľúbený DC   film Dark Knight to nemá.   Veľmi sa mi páčil Flash,   Batman a Cyclops.

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 7 / 10

Batman vs. Superman: Úsvit sprav...

Neberem nikomu jeho názor

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti
Fakt som sa tešil keď si   pozriem tento film lebo som ho   v kine minul, a potom som sa k   tomu nevedel dokopať aby som   si ho pozrel. Čakal som více >

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 6 / 10

Stůl číslo 19 (2017)

Stůl číslo 19
Nemám rád americké filmy,   které se zabývají   svatebními ceremoniály.   Jejich přehánění s   proslovy, dalekosáhlé   přípravy, družičky, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.373/0.292