Zari
ohodnotit

Císařovna Sissi [TV minisérie]

Sisi

Další název:
Sisi: Pravdivý príbeh jej lásky (SK) / Sissi (ČT)
Rok:
2009
Délka:
198 minut, 2 díly
„Láska mladé nespoutané ženy stojí proti dvorské etiketě.“

Komentáře k filmu Císařovna Sissi

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
gabikazavacka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
toto sa len veľmi málo   podobal na Sisie s Romie   Schneider. Síce neboli tu   také výpravné scény. Franc   Jozef sa tu choval dosť   sebecký. Ako císar mal   vedieť, že sa do toho   prostredia mladé dievča   Sisie nehodí. Lebo Viedeň   bola príliš skostnatená pre   mladé dievča.
Kostými tu boli pekné. A   podoba rebela Gyula Andrassyho   s historickou bola tiež   veľmi verná. I povahovo. Bol   dosť arogantný. Zo začiatku   Sisie miloval, ale potom sa   jeho city zmenili na   priateľské. A Sisie ked bola   v Benátkach na karnelvále,   tak prišla zamaskovaná ako   Domina. A chýbala mi tu i   scéna ako to pokračovalo,   čo šľachta v Benátkach   poslala svojich sluhov miesto   seba. Sisie tiež po divadle   urobila recepciu so sluhami,   že sú ako že šľachtici.   Potom vyšli títo benatskí   šľachtici na posmech.
Izzy8635
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.4.2018
Tohle je asi nejpovedenější   zpracování příběhu o   Sissi. Je to celkem dost   reálné, neprožívají se   tam jen krásné chvíle,   všichni nejsou   černobílí......stejně jako   herci jsou lepší. O Sissi   nemusím mluvit, tady ji   ztvárnila mnohem   krásnější herečka, které   se Romy Schneider nemůže   rovnat, Franz byl taky o dost   sympatičtější a povahové   rysy postav odpovídaly   skutečnosti. Kostýmy se   povedly a chválím i   prostředí. Jediné, co mi   chybělo byl konec.
New
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2013
Fakta ???
Dvoudílný film byl sice   zajímavý, ale nějak nesedí   s Wikipedií:   https://cs.wikipedia.org/wiki/   Al%C5%BEb%C4%9Bta_Bavorsk%C3%A   1 a   https://cs.wikipedia.org/wiki/   Rudolf_Habsbursko-Lotrinsk%C3%   BD . Ve filmu je Sisi   vykreslena jako milující   matka, všemožně bojující   za své děti, na wiki je   odevzdaná osudu, o děti se   nezajímá. Rudolf je ve filmu   zbaven militaristické   povinnosti ... podle wiki byl   vojákem pořád. Manželství   mezi FJ I. a Sisi podle wiki   nefungovalo, podle filmu se FJ   I. snažil být dobrým   manželem, jak jen mohl ...   mě by fakt zajímaly   skutečná fakta, co je tedy   pravda, co je jen doměnka,   výmysl????

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Hobby naší doby (2010) [TV poř...

04:45 - 05:15

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon (2004) [TV cyklus]

04:50 - 05:15

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

27 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

05:00 - 05:55

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Reklama