reklama
 
ohodnotit

Čínský měsíc

China Moon

Další název:
Porcelánový měsíc
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
96 minut
„Myslel si, že je to vášeň. Byla to zrada. Myslel si, že je to láska. Byla to vražda.“

Celkové hodnocení filmu Čínský měsíc

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.6% (29 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.11.2011
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2009
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2013
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2010
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2009
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.9.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.2.2012
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2016
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.4.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2008
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.9.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.1.2010
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2015
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2004
Monalisa755
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2011
RobKon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2014
pavelo1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51344minih51344Útok lehké kavalerie (1968) 
The Charge of the Light Brigade n
minih70356minih70356Zprávy TV Onion (2008) 
The Onion Movie n
minih29788minih29788Život je krásný (1980) 
Жизнь прекрасна n
minih83125minih83125Bídníci (2012) 
Les Misérables n
minih54295minih54295Divoké slepice a život (2009) 
Die wilden Hühner und das Leben n
minih33346minih33346Vzorec pro vraždu (2002) 
Murder by Numbers n
minih46793minih46793Saw 5 (2008) 
Saw V n
minih7716minih7716Fotograf smrti (1990) [TV film] 
Somebody Has to Shoot the Picture n
minih121886minih121886Jízda do pekel 3 (2014) 
Joy Ride 3 n
minih42775minih42775Škriatok (1974) [TV inscenace] 
Škriatok n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.6 %
7   - curil
3   - M.A.G.
6   - ignac1
7   - Kuvik
8   - Bara.40
6   - Serpentina
7   - RM
7   - vojtam
7   - Charlie35
7   - beneva
7   - R.RICKIE
7   - olgab
7   - Petak69
7   - jager
5   - thefj
8   - oulisna
8   - Minnie
7   - MysteryIll
4   - Antonin_Ve
6   - rosta12

TV Program

ČT1 - Výsledky losování Šťastných 10...

22:24 - 22:25

0 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chelsea FC - FC Barcel...

20:30 - 23:20

114 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:40 - 22:40

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

21:35 - 22:55

49 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148378
Osobností: 627638
Fotografií: 565754
Plakátů: 268319
Obsahů a biografií: 136203

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.262/0.224