reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Čínský hlavolam

Chinese Box

Další název:
Čínská skříňka
Žánr:
Rok:
1997
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Čínský hlavolam

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2009
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2010
Vada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.10.2012
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.5.2009
machrus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40360minih40360Švédská trojka 3 (2004) [Video] 
Trois 3: The Escort n
minih5214minih5214Co si ušít do výbavy (1995) 
How to Make an American Quilt n
minih25866minih25866Žoldák: Legie zkázy (1998) 
Soldier n
minih32859minih32859Dnes neumírej (2002) 
Die Another Day n
minih32866minih32866Brak (2002) 
Tři v tom, Jehličí n
minih14188minih14188Neviditelný muž (1933) 
The Invisible Man n
minih44796minih44796Měsíc a hvězdy (2007) 
The Moon and the Stars n
minih31355minih31355Emil a detektivové (2001) 
Emil und die Detektive n
minih2876minih2876Americká spojka (1978) 
n
minih53551minih53551Šťastný Jim (1969) [TV inscenace] 
Šťastný Jim n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
7   - pataamat
8   - Kuvik
7   - rosta12
8   - renod
8   - Area
7   - Vada
4   - deatdavid
6   - machrus
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.441/0.415