reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Chitty Chitty Bang Bang

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2011
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2013
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2008
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.4.2009
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.11.2007
FazMa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28268minih28268Čert ví proč (2003) 
Čert ví proč n
minih19643minih19643Stav milosti (1990) 
State of Grace n
minih133702minih133702Zločinné úmysly (2005) [TV film] 
Criminal Intent n
minih55522minih55522Kůň pro Winky (2005) 
Het paard van Sinterklaas n
minih25267minih25267Rozpoutané peklo (1997) 
Dante's Peak n
minih129073minih129073Podfukáři (2011) [TV film] 
Die Trixxer n
minih56747minih56747Na tuhle nemám (2010) 
She's Out of My League n
minih26901minih26901Tetované časom (1975) 
n
minih48839minih48839Bal-Can-Can (2005) 
Bal-Can-Can n
minih42201minih42201Boříkovy lapálie (1973) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.9 %
7   - curil
8   - clara.bow
2   - Mlapiska
6   - melakara
6   - satyr
8   - Kycky
6   - rosta12
6   - me22dec
3   - T800
6   - miratskyl
2   - jambroz58
4   - madarich
10 - FazMa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141617
Osobností: 606624
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.852/0.824