reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Chitty Chitty Bang Bang

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2011
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2013
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.4.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2010
FazMa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.8.2015
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12618minih12618Mladá čarodějnice (1988) 
Teen Witch n
minih22012minih22012Valachiho svědectví (1972) 
The Valachi Papers n
minih45443minih45443Dobrá zpráva (1997) [TV film] 
Dobrá zpráva n
minih4501minih4501Dumka o Kovpakovi: Bouře (1975) 
Duma o Kovpake: Buran n
minih34848minih34848Sbohem, Brazílie (1979) 
Bye bye, Brasil n
minih126595minih126595Houdini (2014) [TV film] 
Houdini n
minih11952minih11952Mandragora (1997) 
n
minih13163minih13163Muž se zlatou zbraní (1974) 
The Man With The Golden Gun n
minih151458minih151458Norman: Mírný vzestup a tragický pád stratéga z New Yorku (2016) 
Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer n
minih56566minih56566Černý Cadillac (2003) 
Black Cadillac n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.9 % (13)
7   - curil
8   - clara.bow
2   - Mlapiska
6   - melakara
6   - satyr
8   - Kycky
6   - rosta12
6   - me22dec
3   - T800
2   - jambroz58
6   - miratskyl
10 - FazMa
4   - madarich

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

59 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

34 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

9 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

44 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.293/0.252