reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Chitty Chitty Bang Bang

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2011
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2013
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.4.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2010
FazMa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.8.2015
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22399minih22399Veronika (1985) 
n
minih19026minih19026Sledování (1993) 
Another Stakeout / The Lookout n
minih66490minih66490Splyň se mnou (2008) 
Reach for Me n
minih27248minih27248Go (1999) 
Go n
minih3241minih3241Attila (2001) [TV film] 
Attila n
minih12787minih12787Moje druhá láska (1994) 
My Girl 2 n
minih46224minih46224Kronika rodu Spiderwicků (2008) 
The Spiderwick Chronicles n
minih5800minih5800Daleká cesta (1948) 
Daleká cesta n
minih44076minih44076Marco Polo (1982) [TV seriál] 
Marco Polo n
minih142511minih142511Zádrhel (2015) 
Stutterer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.9 %
7   - curil
8   - clara.bow
2   - Mlapiska
6   - melakara
6   - satyr
8   - Kycky
6   - rosta12
6   - me22dec
3   - T800
2   - jambroz58
6   - miratskyl
10 - FazMa
4   - madarich
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149577
Osobností: 631383
Fotografií: 571318
Plakátů: 271073
Obsahů a biografií: 137484

Poslední komentáře

Silas (1981) [TV minisérie]

Silas
Vzhledem k tomu, že Silas   nebyl na našich obrazovkách   promítán již 30 let je   oproti ostatním podobně   laděným dobrodružným   seriálům z více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Ve znamení Merkura (1978) [TV se...

Ve znamení Merkura
První a pátý díl mi z   detektivního hlediska   přijdou nejslabší, i když   v prvním pobaví Zázvorková   a Beyvl. Škoda že v   posledním více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Karlík a hřiště snů (2008)

Karlík a hřiště snů
Hned zpočátku podotýkám,   že nesnáším veškerý   sport včetně fotbalu a proto   se i filmům s touto   tématikou obloukem vyhýbám.   Jelikož mám více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Kačeří příběhy (2017) [TV seriál...

Kačeří příběhy
Viděl jsem sice jen dva celé   díly + nějaké ukázky, ale   bohatě mi to stačilo.   Absolutně nechápu, co se na   tom může někomu líbit?! Je   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Recept na tento film: vezmeme   velký kus Babovřesek,   přidáme "Hardyho Fotra"   (tlučhořologové chápu),   špetku dr. Mráčka, to vše   dlouze více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.29/0.25