ohodnotit

China O'Brien II [Video]

Další název:
China O´Brien, druhá část
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
82 minut

Celkové hodnocení filmu China O'Brien II

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.3.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.2.2013
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28187minih28187Nepřítel mého nepřítele (1999) 
Enemy of My Enemy n
minih40361minih40361Chuckyho sémě (2004) 
Seed of Chucky n
minih46187minih46187Jak jsem poznal vaši matku (2005) [TV seriál] 
How I met your mother n
minih20695minih20695Teď ne, miláčku! (1986) 
n
minih3755minih3755La récréation (1961) 
La récréation n
minih41969minih41969Hercule a Sherlock (1996) 
Hercule et Sherlock n
minih38401minih38401Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993) [TV seriál] 
Star Trek: Deep Space Nine n
minih49299minih49299On je fakt boží! (2008) 
Angus, Thongs and perfect Snogging n
minih102213minih102213Ledové království (2013) 
Frozen n
minih46313minih46313Únos panen (1967) 
Răpirea fecioarelor n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

China O'Brien (1988)

 China O'Brien (1988)
China O'Brien n
 
Žánr: akční
Režie: Robert Clouse

(pokračování)

Hodnocení filmu

68.9 % (9)
3   - Kuvik
8   - rimeon
6   - satyr
5   - R.RICKIE
8   - tomast
9   - oulisna
10 - zazrakpave
5   - Spurs
8   - Nik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588790
Plakátů: 279699
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Modlitba lovce (2017)

Modlitba lovce
Dlouho jsem se tak nenudil u   sledování "akčního" filmu.   Dávám jen deset kusů   krásné Odeye Rushové,   protože jen kvůli ní se na   to dalo jakž takž koukat.   Jinak to byla absolutní   ptákovina.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.226/0.184