reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Cherry 2000

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2010
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2018
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.9.2016
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.11.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2008
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2016
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2018
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.4.2004
jan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37318minih37318Anděl v Krakově (2002) 
Anioł w Krakowie n
minih4293minih4293Bláznivý měsíc (1987) 
Crazy Moon n
minih48650minih48650Speer a Hitler (2005) [TV minisérie] 
Speer und er n
minih37104minih37104Sláva vítězům (2000) 
A Shot at Glory n
minih25081minih25081Němý Bobeš aneb český Tarzan (1997) 
n
minih75814minih75814Ninja Faktor (1997) [TV pořad] 
Sasuke n
minih41245minih41245Pobuda (2005) 
Boudu n
minih24543minih24543V každém pokoji žena (1974) 
n
minih6549minih6549Dobrodružství Huckleberryho Finna (1993) 
Adventures of Huck Finn, The n
minih11188minih11188Lásky mezi kapkami deště (1979) 
Lásky mezi kapkami deště n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 % (12)
5   - Kuvik
6   - satyr
5   - R.RICKIE
6   - Out-Of-Way
6   - tomas.sulc
6   - blackjack3
9   - miroslav22
7   - rosta12
8   - kapelnik
7   - wrangler
5   - Myšák
10 - jan

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:30 - 00:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Tisíc chutí ulice: Španělsko

23:50 - 00:35

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

23:50 - 00:45

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Jetelín (2016) [TV seriál]

00:30 - 00:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273883
Obsahů a biografií: 139053

Poslední komentáře

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.243/0.206