ohodnotit

Cesta

Il viaggio

Další název:
Le voyage, The Journey, The Voyage
Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
102 minut
„Drama o lásce, které krutý osud a falešná morálka společnosti nepřály štěstí.“

Celkové hodnocení filmu Cesta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2014
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.9.2014
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4238minih4238Bláznivá Apokalypsa (1988) 
Whoops Apocalypse n
minih33894minih33894Takmer ružový príbeh (1990) [TV film] 
Takmer ružový príbeh n
minih102675minih102675Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k digital] 
The Amazing Spider-Man 2 n
minih14655minih14655Podvodníci (1988) 
The Deceivers n
minih40475minih40475Sklapni a zastřel mě (2005) 
Shut Up and Shoot Me n
minih29482minih29482A.I.: Umělá inteligence (2001) 
A.I.: Artificial Intelligence n
minih119276minih119276Bohumil Hrabal „Takže se stalo, že...” (2014) [2k digital] 
Bohumil Hrabal „Takže se stalo, že...” n
minih46242minih46242Spálené vzpomínky (2007) 
Things We Lost in the Fire n
minih69253minih69253Pohár za první poločas (1972) [TV inscenace] 
Pohár za první poločas n
minih80337minih80337Válka krásek (2008) 
La guerre des miss n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.8 % (9)
7   - curil
6   - Kuvik
9   - Bara.40
6   - melakara
8   - ELEONORA
9   - oulisna
8   - Johnny1
10 - mary.charl
7   - renya007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.348/0.302