reklama
 
ohodnotit

Červený a černý

Krasnoje i čornoje

Další název:
Красное и чёрное; Červený a čierny; Krasnoe i chyornoe
Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
292 minut

Celkové hodnocení filmu Červený a černý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2006
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2008
tomkal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
freaxonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43373minih4337388 minut (2007) 
88 Minutes n
minih40775minih40775Show začíná (2005) 
Mrs. Henderson Presents n
minih4901minih4901Caddyshack (1980) 
Caddyshack n
minih23791minih23791Zemřít mladý (1991) 
Dying Young n
minih48333minih48333El Alamein (1958) 
El Alamein n
minih21689minih21689Umlčené rty (1939) 
n
minih26488minih26488Lola běží o život (1998) 
Lola rennt n
minih38575minih38575Adrenalin (2000) [TV film] 
Cutaway n
minih27868minih27868Křídla slávy (1990) 
Wings of Fame n
minih38271minih38271Střílejte na Francouze! (2003) 
Crime Spree n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 % (8)
9   - clara.bow
10 - mia
6   - Kuvik
2   - deatdavid
6   - boudaj
7   - Tominko
6   - tomkal
7   - freaxonic

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

129 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Farmáři z azyláku

03:55 - 04:25

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

03:30 - 06:05

54 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150697
Osobností: 634059
Fotografií: 574688
Plakátů: 273054
Obsahů a biografií: 138421

Poslední komentáře

Vrať se mi (2000)

Vrať se mi
Krásný, jednoduchý a velice   půvabný romantický snímek,   kde není nouze ani o city a   slzy. Takřka dvouhodinová   stopáž sice budí rozpaky, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Volání (2014)

Volání
Detektivní příběh o   sériových vraždách   opírající se o určitý   druh manipulace spojené s   biblí. Scénář by se hodil   i na obyčejný více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Šílená matka (2015)

A Nihilo Nihil

Šílená matka
Tento film nie je akože zlý,   je prázdny. Je priam až   neuveriteľné, ako sa dá   natočiť tak nezmyselný a   hlavne prázdny film. Fakt   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 2 / 10

Red Dog (2011)

Red Dog
TAKTO sa majú rozprávať   príbehy kámo!
..........................   ..............................   ......

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Kupé (1994) [TV pořad]

Pohoda a legrace

Kupé
Přestože cestování vlakem   ČD leckdy nebývá legrace,   zpodění výluky atd. Tenhle   vlak byl plný pohody a   smíchu, prostě realax   podívaná a poslýchaná. :-)

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.163/0.125