ohodnotit

Červené střevíčky

The Red Shoes

Žánr:
Rok:
1948
Délka:
133 minut
Premiéra v ČR:
13.12.2011
„Nově restaurovaný, ve svém žánru nepřekonaný film z baletního prostředí o zhoubné rivalitě „umění versus život““

Celkové hodnocení filmu Červené střevíčky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (14 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.4.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.4.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2007
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.4.2016
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.2.2012
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.8.2015
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2018
kasol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2020
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.8.2017
Vojtěch79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45519minih45519Kozara (1962) 
Kozara n
minih163977minih163977Vlčí volání (2019) 
Le chant du loup n
minih6228minih6228Diamanty (1975) 
Diamonds n
minih86206minih86206Criminal (2011) [Video] 
Criminal n
minih6846minih6846Dračí život Bruce Lee (1993) 
Dragon: The Bruce Lee Story n
minih66260minih66260Nous irons à Deauville (1962) 
Nous irons à Deauville n
minih43612minih43612Rituál (1973) 
The Wicker Man n
minih45729minih45729Pirani útočí (1995) [TV film] 
Piranha n
minih34786minih34786Švestka (2002) 
Švestka n
minih93890minih93890Mistr (2012) 
The Master n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (14)
8   - curil
9   - clara.bow
9   - pataamat
10 - mia
3   - Kuvik
8   - Faye
2   - radegaster
9   - Blanche21
7   - Antonin_Ve
10 - thornhill
8   - kasol
2   - deatdavid
3   - JanBlub
10 - Vojtěch79
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163635
Osobností: 658295
Fotografií: 629539
Plakátů: 302666
Obsahů a biografií: 149837

Poslední komentáře

Fabian (1978)

Fabian
Mám rád příběhy z období   předhitlerovského Německa a   tak film podle knihy Ericha   Kästnera mě také zaujal.   Fabian (v podání Hanse   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Nebezpečné známosti (1988)

Nebezpečné známosti
Dobré obsadenie v sexuchtivom   historickom románe o skazenej   šľachte, ktorá si to   uživala a popritom   intrigovala, ako si to užiť   ešte viac. Božie mlyny však   melú pomaly, ale isto.

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Dnes večer všechno skončí (1954)

Slátanina

Dnes večer všechno skončí
Tento film je naprosto   ukázkovým příkladem   dobové politické agitky toho   nejprimitivnějšího   provedení. Děj je žalostně   slabý, postavy více >

Autor: ivospetr | Hodnocení: 2 / 10

Děda je lotr (2016)

Dirty De Niro...

Děda je lotr
Oddychova komedia, ktorej   ozdobou je krasny usmev Zoey   Deutch a uvolneny De   Niro.Skoda, ze v podobnych   rolach sme uz De Nira videli a   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Smrtonosná zbraň 4 (1998)

Smrtonosná zbraň 4
Tohle je sice nejslabší   část celé čtyřdílné   série ale pořád je to ve   svém žánru hodně   nadprůměrný film. Ani tady   to neustrnulo a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.224/0.206