ohodnotit

Červená Karkulka

Rotkäppchen

Další název:
Little Red Riding-Hood / Red Cap
Země:
Rok:
1962
Délka:
72 minut

Celkové hodnocení filmu Červená Karkulka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2013
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.12.2010
Mika.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.11.2007
tomsep_1958
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.10.2010
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.9.2010
nwwwm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.8.2011
g4llardo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39819minih39819Looney Tunes: Hvězdný tým 3 (2005) 
Looney Tunes: All Stars 3 n
minih37188minih37188Strašidelný dům (2003) 
The Haunted Mansion n
minih56404minih56404Grotesque (2009) 
Gurotesuku n
minih46158minih46158Věčný bojovník (2006) 
Jadesoturi n
minih5643minih5643Čistý a střízlivý (1988) 
Clean And Sober n
minih7941minih7941Goofyho tlupa (1992) [TV seriál] 
Goof Troop n
minih11715minih11715M.A.S.H. (1970) 
MASH n
minih35879minih35879Hřbitov pro cizince (1991) [TV inscenace] 
Hřbitov pro cizince n
minih43288minih43288Uneseni (2006) 
Altered n
minih28152minih28152Dinosaurus (2000) 
Dinosaur n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 % (8)
6   - Pitryx
8   - rimeon
5   - satyr
5   - Mika.l.
9   - tomsep_195
10 - rozoumek
7   - nwwwm
7   - g4llardo

TV Program

ČT1 - Příště budeme chytřejší, staro...

17:25 - 18:55

73 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Tři koťata

17:50 - 18:45

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

13 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:52

48 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168149
Osobností: 664755
Fotografií: 658943
Plakátů: 316610
Obsahů a biografií: 154899

Poslední komentáře

Puberťačka (2008)

Určitě

Puberťačka
nejsem cílová skupina pro   tento druh filmu, ale musím   uznat, že jsem se celkem   bavil. Jen škoda, že   příběh,události a konec   jsou naprosto   předvídatelné...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Mais ne nous délivrez pas du mal...

Mais ne nous délivrez pas du mal
Na můj vkus až příliš   rozvláčné, s místy   zmateným střihem, nicméně   příběh o dvou náctiletých   kamarádkách, které chodí   do katolické více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Tahle země není pro starý (2007)

Tahle země není pro starý
I když se Coenům podařilo   vychytat většinu krp z   předlohy (Fakt netuším   proč je kolem McCarthyho   tolik povyku.) a umenšit   množství i více >

Autor: naineko | Hodnocení: 2 / 10

Snídaně v pánském pyžamu (1980) ...

Snídaně v pánském pyžamu
No to jsou vály. František   Laurin mě zatím   nepřesvědčil, že byl byl   dobrým režisérem. I v tomto   případě je příběh   hrozná blbost a s více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Nebezpečný náklad (2016)

PROCESOR!

Nebezpečný náklad
Ne není to zbytečný film,   ne není to béčkový film.   Je to klasická naháněčka,   kde sice charisma Bruce je   dávkováno po kapkách, ale   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení