reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Čertova stena

Žánr:
Rok:
1948
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
19.3.1949

Celkové hodnocení filmu Čertova stena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.8.2013
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2007
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24536minih24536Smrt si vybírá (1972) 
Smrt si vybírá n
minih21150minih21150Tobogan (1989) 
n
minih24792minih24792Velká cesta (1962) 
Bolšaja doroga n
minih23460minih23460Záhada modrého pokoje (1933) 
Záhada modrého pokoje n
minih10113minih10113Kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe (1971) 
Wer zuletzt lacht, lacht am besten n
minih106230minih106230Crazy Joe (2013) 
Redemption n
minih12584minih12584Místo nahoře (1958) 
Room an the Top n
minih13491minih13491Noc nad Chile (1977) 
Noč nad Čili n
minih58276minih58276Osudu neutečeš (2001) [TV film] 
Chasing Destiny n
minih37064minih37064Honey (2003) 
Honey n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
3   - curil
7   - Nasudr
10 - dederon
6   - rosta12
6   - scareface6
5   - jambroz58
5   - gyzmo
6   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253978
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.005/0.985