reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Černá maska 2: Město masek

Black Mask 2: City of Masks

Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Černá maska 2: Město masek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.7.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.3.2010
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.7.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2008
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.4.2011
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.12.2007
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2009
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2007
strougy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.12.2007
krovak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35310minih35310Barevný ráj (2001) 
Farberaj n
minih43437minih43437Hazard (2006) 
Even Money n
minih38053minih38053Umučení Krista (2004) 
The Passion of the Christ n
minih2574minih2574Aféra Washington (1978) 
Washington Affair's n
minih45163minih45163Jake a Tlusťoch (1987) [TV seriál] 
Jake and the Fatman n
minih36202minih36202Banální příběh (1995) [TV film] 
n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n
minih44733minih44733Vetřelci vs Predátor 2 (2007) 
AVPR: Aliens vs Predator - Requiem n
minih42312minih42312Ivanhoe (1952) 
Ivanhoe n
minih42459minih42459Ztroskotaná láska (2005) 
Love wrecked n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54 %
5   - Agostino
6   - georginaa
2   - Kuvik
5   - Langley
5   - R.RICKIE
6   - Scifista
6   - rosta12
10 - zazrakpave
2   - miroslav22
7   - Jarda1744
4   - Raptor150
5   - sansiro
8   - Sheriff.Ja
5   - strougy
5   - krovak

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

42 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Krajem čapích hnízd

12:50 - 13:15

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

13:00 - 14:05

12 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:15 - 13:20

57 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129671

Poslední komentáře

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.266/0.243