';
ohodnotit

Černá labuť

The Black Swan

Rok:
1942
Délka:
85 minut
„Kdo ovládá moře....“

Celkové hodnocení filmu Černá labuť

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.11.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2006
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2017
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2008
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2007
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.5.2008
Helen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47978minih47978Zrcadlo nenávisti (1987) [TV inscenace] 
Zrcadlo nenávisti n
minih5682minih5682Čtrnáctý u stolu (1943) 
Čtrnáctý u stolu n
minih54032minih54032V temném lese (2006) 
Bosque de sombras n
minih19551minih19551Srdečné pozdravy z Ruska (1963) 
From Russia With Love n
minih2808minih2808Alice Adamsová (1935) 
Alice Adams n
minih146260minih146260Tomboy: Příběh pomsty (2016) 
The Assignment n
minih56881minih56881Mentalista (2008) [TV seriál] 
The Mentalist n
minih11392minih11392Léto s Monikou (1953) 
Sommaren med Monika n
minih49261minih49261Tripoli (1950) 
Tripolis n
minih50182minih50182Bitva o Atlantik (2006) 
La segunda guerra mundial : La batalla del Atlantico n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 % (9)
8   - cicis
9   - clara.bow
10 - martin.stu
7   - Kuvik
2   - deatdavid
8   - helzapopin
8   - mirek52
9   - Smira24
8   - Helen
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183589
Osobností: 688024
Fotografií: 735668
Plakátů: 354510
Obsahů a biografií: 169001

Poslední komentáře

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Šéfe vrať se! (1984) [TV film]

Šéfe vrať se!
Druhý příběh šéfa Pepana   a jeho party. Snad ještě   lepší než první film? No   ono to bude asi tak stejné.   Bavil jsem se akorát mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Šéfe, to je věc! (1982) [TV film...

Šéfe, to je věc!
Perfektní mini komedie, kde   pan Nárožný naprosto   exceluje. Samozřejmě, že   není sám. Jára jako ten   prostoduchý je také   úžasný. Jen mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení