Zari
ohodnotit

Černá díra [TV film]

Helden - Wenn Dein Land Dich braucht

Další název:
Heroes / Hrdinovia: Záchrana Zeme (SK)
Rok:
2013
Délka:
143 minut
„Situace si žádá okamžité řešení, jinak dojde k nepředstavitelné katastrofě…“

Komentáře k filmu Černá díra

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
thejduk
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.4.2014
Nehoda na urychlovači   částic - možná zajímavé   téma, ale zpracování   naprosto katastrofální.   Vypisovat všechny nesmysly   snad nemá ani cenu a dost mne   Němci a Rakušané ve   zpracování tématu zklamali.   To Američané mají alespoň   triky na úrovni a popisují   katastrofu v širším   měřítku. Německo je   zničeno, ale létat se dá a   tak bych mohl pokračovat dál   a dál - hrdinní Němci a   další a další nesmysly.   Prostě tohle je spíše   Černá díra ve zpracování   katastrofického tématu a   víckrát se ns tohle   zpracování nepodívám.
Imo
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Aby ľudstvo našlo k sebe cestu aj bez katastrof
Nie som vedec - fyzik, ale   podľa toho, k čomu som   dospel ako laik, si dovolím   povedať, že "čierne   diery" vznikajú po   uhasnutí hviezd, ktoré sa   spolu so svojimi planetárnymi   systémami stávajú ich   "potravou" a   spôsobujú akúsi recykláciu   vo vesmíre, t.j. budúce   lokálne "veľké   tresky". Preto vznik   čiernej diery, umele   vyvolanej pozemským   urýchľovačom, čo by i   nekontrolovane, je možný,   ale takáto diera by podľa   vedcov rýchle zanikla. Ako   podkladová myšlienka pre   vedecko-fantastický   katastrofický film však   obstojí. Film má podľa mňa   dobrý spád, nie sú však   presvedčivo prepracované   niektoré animácie efektov,   ktoré film dosť   znehodnocujú. Hodnotná je   ústredná myšlienka filmu,   ako sa ľudstvo dokáže   zjednotiť, žiaľ až vtedy,   keď je ohrozená jeho   samotná existencia. Vtedy   dokážu i rôzne   náboženstvá vedľa seba bez   útokov koexistovať.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Václav

Václav
Václav

Naposled navštívené:
Václav

Václav
Václav