Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Čepel smrti
Čepel smrti je český nezávislý horor z roku 2009, který režíroval Tomáš Kučera. Film je pojat jako první český slasher. Neznámý vrah zabije pár členů jedné rodiny a své další oběti si vybere na jedné střední škole. Vrah v masce zanechává svým obětem dopisy, jako varovný signál, z čehož jde poznat, že vždy hraje se svými oběťmi hru. Navíc, pár studentů pořádá párty, což vrahovi nahraje, aby si je všechny potichu podal.

Zdroj: Českosloveská filmová společnost


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Čepel smrti
POZOR SPOILER!

Dvě sestry zůstanou samy doma. Nacházejí dopisy s pohrůžkami smrti. A skutečně. Někdo v masce nejdříve zabije jednu i druhou a pak i jejich matku.

Na případ je nasazen vyšetřovatel Arnet. Ten pátrá a ještě netuší, že někdo v masce podřízl další oběť, tentokrát muže. Arnetovi je přidělena pomocnice Alena Kaplanová. Další obětí je ředitel školy. Pak si parta středoškoláků udělá mejdan v hlídané budově. Tři holky a čtyři kluci. Míša, Vanda, Sandra, Martin, Ondra, Alex a David, což je syn vyšetřovatelův. Jako první je napaden Martin a Vanda. Ta prchne, ale Martin je zle poraněn a Sandra ubodána. Vrátný, nebo chcete li noční hlídač je bodnut také. Mrtvých přibývá a na místo přichází Davidův otec. I ten je maskou zabit. Zachrání se vůbec někdo?


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Čepel smrti
Na jedné střední škole začíná vraždit maskovaný vrah. Na místě činu zanechává dopisy a policie začíná vyslýchat celou školu. Vraždy začínají přibývat… Kdo bude další oběť? Proč to někdo dělá??? Podezřelý je každý…

Tomáš Kučera


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Adam Kennedy

Kennedy Adam

Michéle Maes

Maes Michéle

Naposled navštívené:
Adam Kennedy

Kennedy Adam

Michéle Maes

Maes Michéle