reklama
 
ohodnotit

Cena mlčení

Fall

Další název:
Fall: The Price of Silence / Cena mlčania (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2000
Délka:
93 minut
„Kdo se bojí pravdy, lže.“

Celkové hodnocení filmu Cena mlčení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2009
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.3.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.7.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.9.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2015
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64085minih64085Čtyři děti a jeden otec III - Zpátky doma (2008) 
Far til fire - på hjemmebane n
minih29343minih29343Poplach v skautském táboře (1997) 
Family Plan n
minih51998minih51998Ábel az országban (1994) [TV film] 
Ábel az országban n
minih44501minih44501Černá ruka (1973) 
La Mano nera - prima della mafia, più della mafia n
minih18331minih18331S čerty nejsou žerty (1984) 
S čerty nejsou žerty n
minih28622minih28622Blues mrtvého muže (1999) 
n
minih10670minih10670Krajní situace (1986) 
Extremities n
minih15502minih15502Past (1995) 
The Set Up n
minih19039minih19039Slepice a kostelník (1950) 
n
minih135289minih135289Učňovská léta Duddyho Kravitze (1974) 
The Apprenticeship of Duddy Kravitz n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56 % (10)
6   - curil
1   - řepešínský
6   - Kuvik
7   - Bara.40
3   - Charlie35
5   - satyr
6   - Kycky
6   - rosta12
10 - Gremmie
6   - blackpoint

TV Program

ČT1 - Kapacita (1970) [TV inscenace]

14:00 - 14:50

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

14:25 - 14:55

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:00

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:30

15 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152316
Osobností: 636456
Fotografií: 578271
Plakátů: 275632
Obsahů a biografií: 139802

Poslední komentáře

Pulp Fiction - Historky z podsvě...

Pulp Fiction - Historky z podsvětí
Pulp Fiction je mezi filmy asi   jako Malá noční hudba či   Für Elise v klasické hudbě,   nebo jestli chcete Mona Lisa   či Slovanská Epopej v více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 10 / 10

Gauneři (1991)

Gauneři
Jako první Tarantinův počin   ve velkém světě filmografie   je to geniální snímek,   který stále patří k těm   nejlepším a jinak to už   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 9 / 10

Borat: Nakoukání do amerycké kul...

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
Stupídne i inteligentné,   urážlivé i dojímavé. A   vždy úprimné. Tak trochu   fenomén. Minimálne pre tú   svojskosť. Dúfam že ich   bude celá séria a všetky   budú aspoň takto dobré.

Autor: POMOthy | Hodnocení: 8 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
Slabší, a celkom dlhý   rozjazd. Ale po ňom hard core   tarantinovka par excellence.   Prefíkaná divadelná hra s   diváckymi očakávaniami a   více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 8 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Nespoutaný Django
Toľká škoda finále, ktoré   si mal Quentin nechať dlhšie   zrieť v palici! Vsuvka s   odvozom je vo filme zbytočná   a spomaľuje ho vo chvíli, více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.308/0.268