Zari
ohodnotit

Cecilie

Země:
Rok:
2007
Délka:
93 minut
„Noční můry jako klíč k dávnému zločinu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Cecilie
Cecilie vidí a slyší věci, které ostatní nevnímají; místa nejednou mění svůj vzhled a lidé tam vlastně ani nejsou. Jedné noci je znásilněna, ale o činu nezůstanou žádné důkazy a žádné stopy. Manžel Mads ji přivede na psychiatrickou kliniku, kde s pomocí psychiatra Pera začíná rozplétat děsivou souvislost mezi svým zážitkem a brutální vraždou, která se stala před více než třiceti lety.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Cecilie
Bezdetní manželia Larsenovci sa z Kodane presťahovali do malého vidieckeho mestečka. Bolo to najmä na naliehavý nápad Cecilie, ktorá videla predávaný dom a okolie lesa pri dome na internete. Po dvoch rokoch, čo sa Cecília nervovo zrútila a liečila sa ambulantne i ústavne u psychiatra, Cecilia nastupuje ako učiteľka do základnej školy v mestečku. Cecilia pôsobí rozpačito a krehko. Riaditeľ školy jej ponúka, aby učila tretiakov a nie divokých deviatakov. I tak to nepomáha. Cecilia je naďalej psychický labilná, počuje hlasy a vidí, čo iní nevidia. Manžel Mads nemá trpezlivosť a ani odborné vedomosti ako zvládať manželkine duševné stavy. Spolu s ňou navštívi psychiatra dr. Pera Hartmana. Hartmana zarazí, keď mu jeho pacientka Cecilia povie, o menách Kamilia. Hartman začne pátrať na internete.

Zistí, že Kamila bola žiačka tej istej školy, kde učí Cecilia. V roku 1972 bola zavraždená. Vina padla na jej priateľa, ktorí vlastnil motorku. Od vtedy a ž do súčasnosti sa stali ďalšie tri podobné vraždy. A navyše, zmizla i Ceciliina žiačka. Pomocou iného parapsychologa si Cecilia spomenie na všetko, čo predchádzalo vražde Kamilie. Zistí, že Kamiliin priateľ nie je vrah, ale naopak, chcel jej pomôcť a nemohol. Cecilia sa musí dostať do priestorov školy, lebo tam sa môže rozpamätať na vraha. Cecilia podča odborníka je reinkarnovaná Kamila. Podarí sa jej nájsť vraha a zachrániť svoju žiačku?


Autor: gabikazavacka

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama