ohodnotit

Čas rozhodnutí

There Goes My Baby

Další název:
The Last Days of Paradise; Děti Rock´n´rollu; Deti rokenrolu
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
99 minut
„Píše se rok 1965, školní rok pomalu končí a skupina maturantů westwoodské střední poprvé poznává skutečný život.“

Celkové hodnocení filmu Čas rozhodnutí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.6.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.7.2015
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
anonym1983
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3477minih3477Báječná léta (1995) 
The Neon Bible n
minih48109minih48109Čítárna (2005) [TV film] 
Reading Room, The n
minih21174minih21174Tombstone (1993) 
Tombstone n
minih79891minih79891Bojovníci duhy (2011) 
Saideke Balai n
minih4750minih4750Budižkničemu (1984) 
n
minih26932minih26932Báječná dovolená (1988) 
The Great Outdoors n
minih23363minih23363Za bílého dne (2005) 
Alla luce del sole n
minih8296minih8296Hlava rodiny (1991) 
Father of the Bride n
minih111054minih111054V hlubinách (2013) 
Pionér n
minih4403minih4403Bohémský život (1992) 
La vie de Bohéme; Boheemielämää n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 % (7)
4   - Kuvik
7   - Snura
6   - fred.appl
6   - rosta12
10 - Gremmie
2   - pet007
5   - anonym1983

TV Program

ČT1 - Holka na zabití (1975)

22:30 - 00:10

26 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

ČT2 - Vražda na Eigeru (1975)

21:25 - 23:30

91 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015)

22:00 - 00:15

56 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Prima - Základní instinkt (1992)

22:15 - 00:55

41 minut již uběhlo
119 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154112
Osobností: 639085
Fotografií: 586184
Plakátů: 278209
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Tři srdce (2014)

Tři srdce
Daňový inspektor, jeho nová   nevěsta a její sestra se   zaplétají v milostném   trojúhelníku. A dějově jde   o to, zda vydrží tajemství.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.312/0.275