reklama
 
ohodnotit

Čas rozhodnutí

There Goes My Baby

Další název:
The Last Days of Paradise; Děti Rock´n´rollu; Deti rokenrolu
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
99 minut
„Píše se rok 1965, školní rok pomalu končí a skupina maturantů westwoodské střední poprvé poznává skutečný život.“

Celkové hodnocení filmu Čas rozhodnutí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.6.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.7.2015
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
anonym1983
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39638minih39638Superman se vrací (2006) 
Superman Returns n
minih140049minih140049Lesapán (2015) 
Lesapán n
minih73810minih73810Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 
Perfect Days - I ženy mají své dny n
minih18363minih18363Sabrina (1954) 
Sabrina n
minih29884minih29884Hodiny (2002) 
The Hours n
minih44815minih44815Boj o Excalibur (1997) 
Prince Valiant n
minih56985minih56985David Nolande (2006) [TV minisérie] 
David Nolande n
minih71702minih71702Neodvratná pomsta (2009) 
Wrong Turn at Tahoe n
minih54894minih54894Prokletý klub (2009) 
The Damned United n
minih96315minih96315Pravidla mlčení (2012) 
The Company You Keep n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
4   - Kuvik
7   - Snura
6   - fred.appl
6   - rosta12
10 - Gremmie
2   - pet007
5   - anonym1983

TV Program

ČT1 - Vražda na předpis (1968) [TV f...

22:00 - 23:35

26 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

ČT2 - Světský

22:00 - 22:40

26 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Malé lásky (2017) [TV pořad]

21:40 - 22:40

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:45

51 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146262
Osobností: 621241
Fotografií: 550386
Plakátů: 262159
Obsahů a biografií: 134121

Poslední komentáře

Hollywoodská rošáda (1987)

Hollywoodská rošáda
Průměrná komedie,   černošský, režisér,   černošští herci. Film si   dělá legraci z   hollywoodských černošský   stereotypů ve filmu.   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Horem Pádem (2004)

Horem Pádem
Nevzpomínám si, že bych se   při sledování tohoto filmu   smála, ale hořko mi bylo   ještě dlouho potom.Myslím,   že se dvojici Hřebejk -   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zábavy (1960)

Zábavy
Docela zajímavý příběh o   upřímném přátelství dvou   válečných veteránů má   slušnou výchozí situaci,   ale pak se dlouho nic neděje   a až více >

Autor: argenson | Hodnocení: 6 / 10

Liselotte von der Pfalz (1966)

Liselotte von der Pfalz
Výhodou je, že se to   netváří jako přísně   historický životopisný   film, spíš je to taková   rozverná konverzačka s   pěknou výpravou a více >

Autor: argenson | Hodnocení: 8 / 10

Predátor 2 (1990)

Predátor 2
Docela to jde. Na jedničku to   nemá, ale koukat se na to   dá. Zvlášť sekvence na   jatkách je velmi povedená.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.409/0.37