reklama
 
ohodnotit

Čas rozhodnutí

There Goes My Baby

Další název:
The Last Days of Paradise; Děti Rock´n´rollu; Deti rokenrolu
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
99 minut
„Píše se rok 1965, školní rok pomalu končí a skupina maturantů westwoodské střední poprvé poznává skutečný život.“

Celkové hodnocení filmu Čas rozhodnutí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.6.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.7.2015
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
anonym1983
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13854minih13854Nejbližší příbuzenstvo (1989) 
Next Of Kin n
minih123695minih123695Výchova (2014) 
Conducta n
minih41769minih41769Chobotnice X (2001) [TV film] 
La Piovra X n
minih38897minih38897Bořek stavitel: Béďa zachraňuje (1998) [TV seriál] 
Bob the Builder n
minih105388minih105388Absolventi: Svoboda není zadarmo (2012) 
Absolventi: Sloboda nie je zadarmo n
minih48309minih48309Yes Man (2008) 
Yes Man n
minih49108minih49108Ozbrojení a nebezpeční (2009) 
Armored n
minih25190minih25190Co je nového, kočičko? (1965) 
What's New, Pussycat n
minih22261minih22261Velká iluze (1937) 
La grande illusion n
minih55273minih55273Americká kratochvíle (2007) 
American Pastime n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
4   - Kuvik
7   - Snura
6   - fred.appl
6   - rosta12
10 - Gremmie
2   - pet007
5   - anonym1983

TV Program

ČT1 - Výsledky losování Šťastných 10...

22:34 - 22:35

0 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Domek z karet (2013) [TV seriá...

21:50 - 22:40

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:35 - 22:35

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

22:25 - 23:45

9 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147965
Osobností: 626696
Fotografií: 562684
Plakátů: 266874
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.157/0.123