reklama
 
ohodnotit

Čas pravdy

When the Bough Breaks

Další název:
Když se větev ulomí
Rok:
1993
Délka:
98 minut
„Mladá policejní inspektorka Audrey Macleahová řeší záhadu „sedmi lidských rukou“!“

Celkové hodnocení filmu Čas pravdy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2017
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2011
Xanthe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2013
Hellish_Satanica
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.8.2006
Michel.Sampson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2015
MichelSampson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih114499minih114499Barnie a jeho mrzutosti (2001) 
Barnie et ses petites contrariétés n
minih51192minih51192Čekatel na životní příležitost (1980) 
Rad na odredjeno vreme n
minih35736minih35736Takové milování (1962) 
A Kind of Loving n
minih122780minih122780Sweeney 2 (1978) 
Sweeney 2 n
minih21032minih21032Tichý společník (1988) 
n
minih54941minih54941Black Sabath: The Black Sabbath Story, Volume 1 (1992) 
n
minih10709minih10709Král ulice (1935) 
Král ulice n
minih129003minih129003Kniha džunglí (2016) [DCP] 
The Jungle Book n
minih42191minih42191Lupič z povolání (1987) 
Grand Larceny n
minih37481minih37481Letka Bouřliváků (2004) 
Thunderbirds n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - curil
6   - hvezdyn
7   - Kuvik
4   - mat.ilda
6   - Faye
7   - Kycky
7   - Xanthe
10 - Hellish_Sa
7   - Michel.Sam
9   - MichelSamp
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619579
Fotografií: 545761
Plakátů: 260906
Obsahů a biografií: 133618

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.789/0.522