reklama
 
ohodnotit

Čas pravdy

When the Bough Breaks

Další název:
Když se větev ulomí
Rok:
1993
Délka:
98 minut
„Mladá policejní inspektorka Audrey Macleahová řeší záhadu „sedmi lidských rukou“!“

Celkové hodnocení filmu Čas pravdy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2017
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2007
Xanthe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2011
Hellish_Satanica
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.8.2006
Michel.Sampson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2015
MichelSampson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51655minih51655Chaplin odhadcem v zastavárně (1916) 
The Pawnshop n
minih67004minih67004Sonny Liston: Těžká váha (2008) 
Phantom Punch n
minih24665minih24665Schůzka se stíny (1982) 
n
minih146789minih146789Il momento di uccidere (1968) 
Il momento di uccidere n
minih34322minih34322Kůže anděla (2002) 
Peau d'ange n
minih4255minih4255Bláznivá léta (1978) 
Lude godine n
minih126226minih126226Monster Trucks (2015) 
Monster Trucks n
minih69979minih69979Hloupý Ivánuška (1976) 
Kak Ivanuška-duračok za chudom chodil n
minih69016minih69016Malý Zizou (2008) 
Little Zizou n
minih88077minih88077Levá nebo pravá (2009) 
Right Hand Drive n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (10)
7   - curil
6   - hvezdyn
7   - Kuvik
4   - mat.ilda
6   - Faye
7   - Xanthe
7   - Kycky
10 - Hellish_Sa
7   - Michel.Sam
9   - MichelSamp

TV Program

ČT1 - Dirigent

10:30 - 10:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Belgie

10:00 - 11:00

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:50 - 11:00

42 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

7 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151240
Osobností: 635286
Fotografií: 575812
Plakátů: 273902
Obsahů a biografií: 139055

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.395/0.348