Zari
ohodnotit

Čarodějné pohádky [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
9 minut, 13 dílů
Premiéra v ČR:
25.1.2002

Komentáře k filmu Čarodějné pohádky

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
řepešínský
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2010
animovaný seriál   čarodějné pohádky vzniklý   dle literární předlohy   josefa štefana kubína zcela   jistě každého překvapí   jak výborným, tak i vtipným   výtvarným pojetím ve   skvěle zdynamizovaných   jednotlivých příbězích.   až k hvězdným   kinematografickým výšinám   pak seriál čarodějné   pohádky vynesla b. hrzánová   v roli vypravěče, jenž   mluvenému textu dodala   patřičnou barevnost, rytmus   i napětí. škoda jen, že   čarodějné pohádky zůstaly   chvílemi pod nánosem   doprovodných informací k   popisům míst těžkopádné   a pro diváka nepřehledné,   což je nakonec od samotného   zlatého filmařského vrcholu   oddálilo. i tak ale lze   čarodějné pohádky vřele   doporučit všem, co se   zajímají o animovanou   tvorbu, stejně jako těm, co   mají rádi pohádky. pro ty,   kteří se zabývají   literární tvorbou j. š.   kubína a jeho odkazem jsou   čarodějné pohádky přímo   nutností vidět.
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2014
Čarodějné pohádky patří   k tomu nejlepšímu a   nejoriginálnějšímu co se   po roce 2000 zdařilo ve   večerníčkové tvorbě   například spolu s Krysáky   (2005) úžasně namluvenými   Bolkem Polívkou a Jiřím   Pechou. Zde Barbora Hrzánová   svým úžasným kouzelným   vyprávěním pozvedá živou   a velice originální animaci   i inteligentní text.   Zamiloval jsem si to.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama