Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Čaroděj ze země lží
Životopisný snímek mapující život spekulanta Bernieho Madoffa. Ten vymyslel a rozjel na burze své letadlo tzv. pyramidovou hru (pozor - neplést s multilevel marketingem). Madoff lákal klienty do fondů na vysoké výnosy, které ale nevyplácel z výnosů, nýbrž z vkladů nově příchozích klientů. Film dále nabízí prostor pro rozehrání skutečného dramatu, kdy celý podvod vyjde najevo a jak se s tím musí vypořádat jeho rodina. Zvláště děsivé to bude pro jeho manželku (Michelle Pfeiffer), která o ničem vůbec nevěděla a teď se musí potýkat s nenávistí na každém kroku. Synové jsou taktéž otřeseni, ale mají své rodiny. Ona, která celý život stála po jeho boku a bezmezně mu věřila více než 50 let, se najednou ocitá na absolutním dně. Stejně, jako ty tisíce okradených vkladatelů...


Autor: PROCESOR

Popis / Obsah / Info k filmu Čaroděj ze země lží
Robert De Niro a Michelle Pfeifferová excelují ve snímku, který nabízí pohled do zákulisí rozsáhlé pyramidové hry Bernieho Madoffa. Zkoumá, jakým způsobem do ní byla zatažena veřejnost, i sled ničivých událostí, které napáchala.

Snímek nabízí pohled do zákulisí rozsáhlé pyramidové hry Bernieho Madoffa. Zkoumá, jakým způsobem do ní byla zatažena veřejnost, i sled ničivých událostí, které napáchala – jak na obětech, tak i na Madoffově rodině. Robert De Niro a Michelle Pfeifferová excelují v hlavních rolích Bernieho a Ruth Madoffových.

Zdroj: HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vlak dětství a naděje (1985) [...

17:20 - 18:25

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

17:00 - 17:55

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2024

13:45 - 18:00

231 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Divá Bára (1948)

17:05 - 18:52

31 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Druck

Druck
Druck

Naposled navštívené:
Druck

Druck
Druck