reklama
 
ohodnotit

Carnosaur

Další název:
Carnosaurus
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
83 minut
„Dávný obyvatel země se vrací ......“

Celkové hodnocení filmu Carnosaur

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 28.8% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.3.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.2.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.2.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
netopir55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.7.2009
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.7.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.4.2011
Medousek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2008
NakasiPes
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.3.2012
Albertosaurus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.6.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.1.2010
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32226minih32226Bulšit (2001) 
Not Another Teen Movie n
minih22192minih22192Věci života (1969) 
Les choses de la vie n
minih114480minih114480Clara (2008) 
Geliebte Clara n
minih30309minih30309Cizinec mezi námi (1992) 
A Stranger Awong US n
minih46984minih46984Zlaté rybičky (1979) [TV inscenace] 
Zlaté rybičky n
minih98222minih98222Dlouhá cesta dolů (2013) [2k digital] 
A Long Way Down n
minih50170minih50170Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theatres (2007) 
Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theatres n
minih22518minih22518Vikingové (1958) 
The Vikings n
minih41225minih41225Myšák Stuart Little 3 (2005) 
Stuart Little 3: Call of the Wild n
minih126252minih126252Bez soutěže (1995) 
No Contest n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Carnosaur 3: Primal Species (1996)

 Carnosaur 3: Primal Species (1996)
Carnosaur 3: Primal Species n
 
Žánr: akční / sci-fi / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Jonathan Winfrey

(pokračování)

Carnosaur 2 (1995)

 Carnosaur 2 (1995)
Carnosaur 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Morneau

(pokračování)

Hodnocení filmu

28.8 % (16)
4   - curil
5   - Prasoid
3   - Agostino
3   - Kuvik
2   - catamount
2   - Charlie35
1   - radegaster
2   - netopir55
3   - marci22
5   - MaKy92z
1   - miroslav22
6   - Medousek
1   - NakasiPes
5   - Albertosau
2   - miratskyl
1   - adalpri
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.29/0.246