reklama
 
ohodnotit

Carnosaur

Další název:
Carnosaurus
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
83 minut
„Dávný obyvatel země se vrací ......“

Celkové hodnocení filmu Carnosaur

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 30% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.3.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.2.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.2.2009
netopir55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.7.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.7.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.4.2011
Medousek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2008
NakasiPes
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.3.2012
Albertosaurus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.6.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.1.2010
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih138733minih138733Jak básníci čekají na zázrak (2016) 
Jak básníci čekají na zázrak n
minih73867minih73867Ničivá bouře (2009) [TV film] 
The Storm n
minih12684minih12684Mluv, mluv...zajímáš mne (1979) 
Cause toujours... tu m'intéresses! n
minih2422minih2422A co dále, Baltazare? (1966) 
Au hasard Balthazar n
minih19595minih19595Stará panna (1972) 
La Vieille fille n
minih5706minih5706Don Franco a Don Ciccio v kritickém roce (1969) 
Don Franco e Don Ciccio nell'anno contestazione n
minih32625minih32625Kurs sebeovládání (2003) 
Anger Management n
minih3668minih3668Batalion (1937) 
n
minih74618minih74618Mnich (2011) 
Le moine n
minih51307minih51307Jak je těžké stát se Švýcarem (1978) 
Die Schweizermacher n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

30 %
4   - curil
5   - Prasoid
3   - Agostino
3   - Kuvik
2   - catamount
2   - Charlie35
2   - netopir55
1   - radegaster
3   - marci22
5   - MaKy92z
1   - miroslav22
6   - Medousek
1   - NakasiPes
5   - Albertosau
2   - miratskyl
3   - adalpri

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chelsea FC - FC Barcel...

20:30 - 23:20

18 minut již uběhlo
152 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:40

28 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

33 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148378
Osobností: 627637
Fotografií: 565754
Plakátů: 268279
Obsahů a biografií: 136203

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.273/0.234