reklama
 
ohodnotit

Carcharias - Velký bílý

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
50 minut
„Spielbergovy Čelisti byly pohádkou ... dokument CARCHARIAS VELKÝ BÍLÝ je realitou!“

Celkové hodnocení filmu Carcharias - Velký bílý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.4.2011
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.5.2009
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.12.2006
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.11.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.11.2007
Kamdar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2016
Mika.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih112383minih112383Zlaté jabĺčko pre Johanku (1975) [TV inscenace] 
Zlaté jabĺčko pre Johanku n
minih6780minih6780Dostih (1981) 
Dostih n
minih36439minih36439Alína (1997) [TV film] 
n
minih44147minih44147A.T.O.M. (2005) 
A.T.O.M.: Alpha Teens on Machines n
minih25023minih25023Šerifové (1998) 
U.S. Marshals n
minih2998minih2998Anděl na horách (1955) 
Anděl na horách n
minih11361minih11361Létající oko (1982) 
Blue Thunder n
minih30730minih30730Insomnie (2002) 
Insomnia n
minih41425minih41425Cradle Of Fear (2001) 
Cradle Of Fear n
minih10808minih10808Kristian (1939) 
Kristian n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73 % (10)
5   - Agostino
6   - Kuvik
8   - Charlie35
5   - satyr
5   - Jarda.ftr
9   - AlbertPeta
9   - Roman.H
10 - jambroz58
7   - Kamdar
9   - Mika.l.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150708
Osobností: 634120
Fotografií: 574743
Plakátů: 273084
Obsahů a biografií: 138433

Poslední komentáře

Benga v záloze (2010)

Benga v záloze
Will Farrell...ten chlap snad   nikdy v ničem normálním   nehrál. Tenhle film není   výjimka. Vtipnost nula,   trapnost 150%...proč třeba   ty více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

The Wall (2017)

PROCESOR!

The Wall
Běží poslední dny války v   Iráku a na své misi je   odstřelovač s pozorovatelem.   Někdo postřílel dělníky   při stavbě potrubí. Po   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Mamma Mia: Here We Go Again (201...

Mamma Mia: Here We Go Again
Sladkobolné, slzopudné,   vzpomínající, s minimem   humoru a hravosti, když už   jde o humor, obstarává ho   „stará“ garda, včetně   nováčka v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Sousedi 2 (2016)

Sousedi 2

Sousedi 2
Byl jsem tímto   pokračováním poněkud   zklamán. Holt, holky   nedokázaly udělat takový   bordel, nebyly tak vtipné a   nápadité jako kluci v více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 6 / 10

Rande naslepo (2017)

Rande naslepo

Rande naslepo
Hodně vydařená komedie,   která přináší příběh   kluka, jemuž ani podstatná   vada zraku nezabránila jít   si za svým snem. Je nejspíš   více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.184/0.139