reklama
 
ohodnotit

Call Girl

Další název:
Nighttime Lover
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
83 minut

Celkové hodnocení filmu Call Girl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.3.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2011
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2006
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2008
scajo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2005
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3675minih3675Batman a Robin (1997) 
Batman and Robin n
minih9253minih9253Jaguár (1996) 
Le jaguar n
minih2774minih2774Alenka v říši divů (1989) 
Alice in Woonderland n
minih32032minih32032Eagles - Hell Freezes Over (1994) [DVD] 
Eagles - Hell Freezes Over n
minih39739minih39739Apači (1973) 
Apachen n
minih2493minih2493I maniaci (1964) 
I maniaci n
minih29253minih29253Příběh rytíře (2001) 
A Knight's Tale n
minih47619minih47619Bratři z donucení (2008) 
Step Brothers n
minih60795minih60795Cesty větru (2009) 
Los viajes del viento n
minih18867minih18867Sindibád a tygří oko (1977) 
Sinbad and the Eye of the Tiger n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.4 %
6   - pataamat
4   - Agostino
1   - Kuvik
8   - davidek
6   - satyr
6   - Dex
6   - T800
6   - scajo
6   - jjano

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

137 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Čaj pro třetího

04:15 - 04:40

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:05 - 04:55

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

04:30 - 06:20

2 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.554/0.505