reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.2.2017 a svátek má Svatopluk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Call Girl

Další název:
Nighttime Lover
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
83 minut

Celkové hodnocení filmu Call Girl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.3.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2011
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2006
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2008
scajo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2005
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26517minih26517Muž dvou tváří (1998) [TV film] 
My Husband's Secret Life n
minih39772minih39772Tajemné hlubiny 3D (2005) 
Aliens of the Deep n
minih20121minih20121Šarlatové písmeno (1995) 
The Scarlet Letter n
minih46478minih46478BLACKMORE'S NIGHT (2005) [DVD] 
BLACKMORE'S NIGHT n
minih52063minih52063Egy szoknya, egy nadrág (1943) 
Egy szoknya, egy nadrág n
minih28224minih28224Z pekla štěstí 2 (2001) 
Z pekla štěstí 2 n
minih2729minih2729Akupunktura (1981) 
n
minih4209minih4209Blankman (1994) 
Blankman n
minih46508minih46508Profesionální lovec (1996) [Video] 
Bounty Hunters n
minih42277minih42277Kriminálka Miami (2002) [TV seriál] 
CSI: Miami n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.4 %
6   - pataamat
4   - Agostino
1   - Kuvik
8   - davidek
6   - satyr
6   - Dex
6   - T800
6   - scajo
6   - jjano
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141478
Osobností: 606075
Fotografií: 526362
Plakátů: 253873
Obsahů a biografií: 130262

Poslední komentáře

Když muž miluje ženu (1994)

Když muž miluje ženu
Tady váhám s hodnocením,   ale musím vědomě přidat za   závažné téma a scény s   dětmi. Druhá věc je   uvěřitelnost faktu, že muž   se dokáže více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pokání (2007)

Pokání
Páni, nechápu, proč se   některé scény tak   nekonečně vlekly?Na   dramatičnosti to spíš   ubíralo a navíc jsem pak   měla větší prostor být více >

Autor: collen | Hodnocení: 7 / 10

Na dřeň (2012) [2k digital]

Na dřeň
Z tohoto příběhu musí   každého citlivějšího   člověka pořádně mrazit.   Je to syrové a surové s   neuvěřitelným množstvím   tragických více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Josef a jeho skvostný plášť (199...

Nečekané překvapení

Josef a jeho skvostný plášť
Před lety se tento snímek   objevil vcelku nenápadně na   ČT 2. Nic mi to neříkalo,   ale byla nalákalo mě jméno   A. L. Webbera - autora   více >

Autor: Stalhein | Hodnocení: 10 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Kojak pátrá po vrahovi   svého přítele, jenž se   nedočkal blízkého důchodu   a ještě je u něj   podezření, že je v   krádežích starožitností a více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.406/0.38