reklama
 
ohodnotit

Call Girl

Další název:
Nighttime Lover
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
83 minut

Celkové hodnocení filmu Call Girl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.3.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2011
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2006
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2008
scajo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2005
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58346minih58346Alles Gute (2009) [TV pořad] 
n
minih41988minih41988Nebeský oheň (1999) [TV film] 
Heaven's Fire n
minih61202minih61202Chci být Někdo (2008) 
I Wanna Be Boss n
minih31003minih31003Karaoke (2000) 
Duets n
minih25379minih25379Alternativní medicína (1992) 
n
minih33511minih33511Eldorádo, Litevci v Brazílii (2001) 
Eldorado, os lituanos no Brasil (1924-29) n
minih40812minih40812To byla svatba, strýčku (1976) [TV film] 
n
minih50019minih50019Disraeli (1929) 
Disraeli n
minih27551minih27551Jeden svět nestačí (1999) 
The World Is Not Enough n
minih58379minih58379Čapí příběhy 3 (2003) 
Miedzy nami boczanami n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.4 %
6   - pataamat
4   - Agostino
1   - Kuvik
8   - davidek
6   - satyr
6   - Dex
6   - T800
6   - scajo
6   - jjano

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

01:25 - 01:50

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Pevnosti: Terezín

01:25 - 01:40

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

01:20 - 02:00

8 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Růže z Kerrymoru (2000) [TV fi...

00:30 - 02:30

58 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.56/0.509