NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Byl jednou jeden lotr

There Was a Crooked Man...

Další název:
El dia de los tramposos; Zwei dreckige Halunken
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
126 minut

Celkové hodnocení filmu Byl jednou jeden lotr

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.2.2010
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2013
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2010
spirek.tomas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.6.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.2.2010
Jara57
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55061minih55061Hory zalité krví (2009) 
Hills Run Red n
minih41638minih41638Možná přijde i... Oldřich Kaiser & Jiří Lábus (2008) [DVD] 
Možná přijde i... Oldřich Kaiser & Jiří Lábus n
minih41861minih41861Tajemná vražda (2005) 
Slow Burn n
minih38372minih38372Herci (2000) 
Les acteurs n
minih35842minih35842Merlin (1998) [TV film] 
Merlin n
minih35620minih35620Bar (2001) 
Bar n
minih52768minih52768Mein Kampf (2009) 
Mein Kampf n
minih17266minih17266Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 
One Flew Over the Cuckoo's Nest n
minih44396minih44396Říkejte mi pane Tibbsi (1970) 
They Call Me Mister Tibbs! n
minih25866minih25866Žoldák: Legie zkázy (1998) 
Soldier n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (10)
5   - Kuvik
8   - satyr
7   - cerfik
9   - oulisna
7   - mrakoslap
7   - wrangler
8   - rosta12
9   - spirek.tom
9   - Johnny1
6   - Jara57
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177029
Osobností: 676734
Fotografií: 707130
Plakátů: 336598
Obsahů a biografií: 161775

Poslední komentáře

Na divoké vlně (2012) [DCP]

PROCESOR!

Na divoké vlně
Snímek je atraktivní,   protože kdo by neměl rád   moře, že. Když se k tomu   ještě přidá cesta za svým   snem, tak je jasný, že se   nudit více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Reminiscence (2021)

Reminiscence
Je o mě všeobecně známo,   že v případě Hugha   Jackmana nejsem moc schopna   objektivně hodnotit.   Nicméně, zkusím to.
První   co mě u více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Čarodějky (2017) [TV epizoda]

Čarodějky
Nesnáším, když někdo   mlátí děti. A může být   doktor, nedoktor reagovala   bych stejně jako hlavní   hrdina. A kdyby na mě řval   šéf stejně více >

Autor: Frolíček

Sacco a Vanzetti (1971)

Sacco a Vanzetti
Výborný film, který se ze   všeho nejspíše dá označit   za hraný dokument. Popis   skutečných událostí okolo   jedné z nejabsurdnějších   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Strážci majáku (2018)

PROCESOR!

Strážci majáku
Film má působivou   atmosféru, jak jinak na   pustém ostrově daleko od   všeho a do toho se zamotá   ještě boj o holý život. Je   jasné, že u více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení