Zari
ohodnotit

Bullet Boy

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
89 minut
„V životě máš jen jednu ránu Modli se...mohou to být tvá poslední slova...“
Popis / Obsah / Info k filmu Bullet Boy
Film vypráví příběh dvou bratrů žijících v jedné z nejhorších čtvrtí Londýna, kde malé pouliční rvačky přerůstají do koloběhu násilí s tragickými následky.
Když je osmnáctiletý Ricky propuštěn z nápravného zařízení, je pevně rozhodnut se svou kriminální minulostí skončit a do ničeho se nechce namočit. Avšak jeho okolí mu to nedovolí. Na cestě domů s přítelem Wisdomem je zatažen do pouliční bitky - a to vše jen kvůli rozbitému zpětnému zrcátku.
Tato konfrontace brzy přeroste do série odplat, které se spirálovitě rozrůstají a vymykají kontrole. Rickyho matka i jeho přítelkyně se snaží, aby se moc nezapletl, ale on je Wisdomovým dlužníkem - a ten se pohybuje již daleko za hranicí zákona. Zdá se nevyhnutelné, že stáhne Rickyho s sebou a tím i jeho mladšího bratra Curtise, který se snažil zatím okolnímu světu vzdorovat.
Ricky si doma ukryl pistoli, avšak netušil, že ji najde Curtis, který se s ní pochlubí kamarádu Riovi. Když si s ní venku hrají, pistole vystřelí a Ria zabije. Tímto incidentem je vyčerpána trpělivost Rickovy matky a Ricka vyhodí z domu.
Zatím se rozhoří boj mezi Wisdomem a Godfreyem. Godfrey porušil slovo a Wisdom mu za to zastřelí psa. Následuje odplata ze strany Godfreye - rozbije baseballovou pálkou Wisdomovi auto a pohrozí mu smrtí. Wisdom se snaží Godfreye předběhnout a zabít jej první, avšak neuspěje.
A v tuto chvíli přichází Rick, aby si u Wise vyzvednul nějaké peníze, avšak nachází ho mrtvého. Dlouho sedí, jen přemýšlí, pak pošle Curtise pro jídlo. Když se Curtis vrátí, je už Ricky pryč. Je na nádraží a blíží se k němu dva gangsteři. Když se pokusí utéct, střelí ho Godfrey 6x do hrudi. Jeho tělo je později identifikováno a film končí Curtisovým hodem pistolí do řeky.


Autor: efCZa

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Urša Loboda

Loboda Urša

Naposled navštívené:
Urša Loboda

Loboda Urša