reklama
 
ohodnotit

Buď nevěrná a nedívej se s kým

Sé infiel y no mires con quién

Další název:
Be Wanton and Tread No Shame
Rok:
1985
Délka:
94 minut
„Komedie o zbytečné žárlivosti a nevydařené nevěře.“

Celkové hodnocení filmu Buď nevěrná a nedívej se s kým

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.12.2010
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2009
TomasekWRC
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2008
hradil.24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.10.2007
Arabela65
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32645minih32645Svět podle Prota (2001) 
K-PAX n
minih46651minih46651Chaplin dokonalou dámou (1915) 
A Woman n
minih4140minih4140Bismarck (1940) 
n
minih132280minih132280V utajení (2008/1) 
Dirty money, l'infiltré n
minih47498minih47498Tvrdé palice (2008) 
Leatherheads n
minih16177minih16177Pochodně (1960) 
Pochodně n
minih96611minih96611Pan účetní se nevzdává (1990) 
Fantozzi alla riscossa n
minih56290minih56290Titanic (1996) [TV film] 
Titanic n
minih21589minih21589Učitel tance (1994) 
n
minih25382minih25382Ano, Masaryk 1.-3. (1997) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
6   - curil
2   - Kuvik
6   - satyr
4   - yuyka
8   - TomasekWRC
8   - hradil.24
7   - Arabela65
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.627/0.582