Vážení uživatelé, pokud jste si žádali o obnovu hesla v době 12/2020 - 2/2021 je nutné znovu požádat o zaslání hesla. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bryan Adams Live! Live! Live!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2010
Vig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2013
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2009
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.3.2019
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32573minih32573Hvězdný Goofy (?) 
Starring Goofy n
minih15359minih15359Pan Vok odchází (1979) 
n
minih48245minih48245Míč a řetěz (2004) 
Ball & Chain n
minih5320minih5320Crash (1996) 
Crash n
minih40677minih40677Někdo tam nahoře mě má rád (1956) 
Somebody Up There Likes Me n
minih18115minih18115Ruce nad městem (1962) 
Le mani sulla citá n
minih52883minih52883Láska v přímém přenosu (2004) [TV film] 
I Want to Marry Ryan Banks n
minih59271minih59271Cesta kolem světa za 80 dní (2007) 
Around the World in 80 days n
minih15072minih15072Oskar (1991) 
Oscar n
minih68538minih68538Car Ivan Groznyj (1991) 
Car Ivan Groznyj n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.5 % (11)
7   - Kuvik
7   - satyr
9   - Vig
8   - davidek
5   - R.RICKIE
7   - MaKy92z
8   - oulisna
4   - deatdavid
10 - respect
9   - pepa123
9   - vendelin1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 173907
Osobností: 672101
Fotografií: 693713
Plakátů: 330308
Obsahů a biografií: 159174

Poslední komentáře

Viola (1986) [TV inscenace]

Viola
Milostný příběh zasazen do   protektorátního období.   Mladý klučina se po   shlédnutí filmu Extase v   biografu vydává k rybníku a   tam více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Ta, která obrací noty (2006)

Jak málo někdy stačí, aby se život zvrtnul úplně j

Ta, která obrací noty
Nádherný filmový šperk o   ženské psychice,   neslušnosti a netaktnosti, o   ublížení i o mstě po   letech, doprovázený   nádhernou více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 9 / 10

Bazén (2005) [TV seriál]

Bazén
Tak tady někde začala naše   seriálová bída nabírat na   obrátkách. Přes luxusní   hereckou sestavu přišlo na   svět silně nedonošené   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Šerifové (1998)

PROCESOR!

Šerifové
Napínavý snímek, kterému   na tempu neubraly ani roky. Je   tam pár opravdu vychytaných   honiček a zápletka je také   slušná. Za mě spokojenost.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Lola (2019)

Lola
V poslední době přibývají   příběhy na podobná   témata. I tady se prezentuje   mladý kluk s touhou   přeměnit se na dívku. Mně   jsou podobné více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení