reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bryan Adams Live! Live! Live!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2010
Vig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2013
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3214minih3214D'Artagnan (1969) [TV seriál] 
D'Artagnan n
minih56239minih56239Cigánky (2004) [TV seriál] 
Gitanas n
minih66069minih66069Morčata (1972) [TV inscenace] 
Morčata n
minih138136minih138136Hlas pro římského krále (2016) [TV film] 
n
minih24987minih24987Queen v Budapešti (1987) 
Varázslat - Queen Budapesten n
minih25704minih25704Vyjednavač (1998) 
The Negotiator n
minih12300minih12300Měsíční svit (1985) [TV seriál] 
Moonlighting n
minih2894minih2894Americký gigolo (1979) 
American Gigolo n
minih34282minih34282Charlotte Gray (2001) 
Charlotte Gray n
minih53433minih53433To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera (1979) [TV pořad] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73 %
7   - Kuvik
9   - Vig
7   - satyr
8   - davidek
5   - R.RICKIE
7   - MaKy92z
8   - oulisna
4   - deatdavid
9   - pepa123
9   - vendelin1

TV Program

ČT1 - Z Divadélka pod věží

14:00 - 15:00

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Maroko

14:30 - 15:25

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:35 - 15:35

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148373
Osobností: 627573
Fotografií: 565687
Plakátů: 268255
Obsahů a biografií: 136194

Poslední komentáře

Slovutný detektiv Holmes (1984) ...

Anime detektiv

Slovutný detektiv Holmes
Dějově je to typický   západní seriál, jenom   animace je japonská. Dějově   to však je druhá liga kde se   v každém díle odvíjí v   podstatě stejný příběh   podle šablony.

Autor: radegaster

Timon a Pumbaa (1995) [TV seriál...

Roštáci

Timon a Pumbaa
Hakuna Matatááááá :D   Animáci pro celou   rodinu.Solidní dvojka ze   "Lvího krále" u kterých se   člověk od serdce zasměje.

Autor: radegaster | Hodnocení: 6 / 10

Policejní akademie 7: Moskevská ...

Policejní akademie 7: Moskevská mise
Velice, velice slabé   pokračování. Vlastně ani   ne slabé, jako naprosto a   úplně zbytečná blbina.   Pár útržků jsem zahlédl,   možná to i více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Jako malý se mi film líbil,   postupem času na to koukám   trochu jinak. Ovšem i tak se   jedná o klasiku z 80. let.   Jednoduchý děj, efekty jsou   přiměřené době   natočení.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Křtiny (1981)

Křtiny
Tuhle výbornou komedii jsem   viděl už nesčetněkrát ale   teprve tuto neděli si všiml   takové maličkosti - všimli   jste si kolik je v komedii více >

Autor: NagyMaros

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.194/0.16