ohodnotit

Bronzová spirála [TV minisérie]

Rok:
1988
Délka:
243 minut, 3 díly cca 80 min.
„Viktor Preiss v televizním filmu o dramatických osudech českého vynálezce Josefa Ressla.“

Celkové hodnocení filmu Bronzová spirála

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.4.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.3.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40846minih40846Rocky Balboa (2006) 
Rocky Balboa / Rocky VI n
minih39247minih39247Virus 1.0 (2003) 
One Point O n
minih14506minih14506Nová Kniha džunglí (1994) 
Rudyard Kipling's Jungle Book n
minih34245minih34245Fortel a jak ho získat (1965) 
The Knack ...and How to Get It n
minih37417minih37417Matka (1975) [TV seriál] 
n
minih3157minih3157Antonieta (1982) 
Antonieta n
minih17910minih17910Rocky 2 (1979) 
Rocky II n
minih2990minih2990Anděl a bandita (1947) 
Angel and The Badman n
minih44924minih44924Californication (2007) [TV seriál] 
Californication n
minih152774minih152774Svět podle Evelyn (2015) [TV seriál] 
Svet podľa Evelyn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (7)
5   - jarda53
5   - Kuvik
6   - Faye
6   - satyr
5   - MaKy92z
7   - Milicent
8   - tvo

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

139 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

04:20 - 05:00

14 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

04:00 - 05:15

34 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:55 - 04:59

39 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155381
Osobností: 642327
Fotografií: 594386
Plakátů: 282748
Obsahů a biografií: 142464

Poslední komentáře

Teroristka (2019)

phs

Teroristka
az do "strileci   sceny" celkem nic moc,   ani jsem si nebyla jista, ze   maj "babky" az   takovou pravdu, ale   více >

Autor: phs | Hodnocení: 9 / 10

Monika a hříbě s hvězdičkou (198...

Monika a hříbě s hvězdičkou
Holčenčí ptákojna tak   velká, že až drnčí   dveři. Deset panu Kanyzovi a   dalších deset panu   Zedníčkovi.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vidláci (1997)

Vidláci
"Čtyři hodiny! Že   bychom zaspali!?" už u   nás zdomácnělo navždy.   Film je příjemná (i když   málo pravděpodobná)   podívaná pro více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Pražské tajemství (1988)

dětské scifi

Pražské tajemství
Film se mi líbil. Oddechovka.   Trochu sci-fi. Krásné   záběry. Znám i knížku.   Konečně film, kde netečou   potoky krve. Nevystupují   roboti i když je to sci-fi.

Autor: Břečťan | Hodnocení: 10 / 10

V dosahu smrti (2015)

V dosahu smrti
Laciné béčko, které je   přehlídkou nesmyslných   přestřelek a neustálého   pobíhání z úkrytu do   úkrytu. Bakelitové   automatické zbraně z více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.236/0.202